Title of a News Article

Futbolcular taş yağmuruna tutuldu

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Şanlıurfaspor, dün Batman deplasmanında adeta taş yağmuruna tutuldu.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. lig beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfaspor ve Batman Petrolspor dün karşı karşıya geldi. Batman Yeni Şehir stadında saat 14'te başlayan mücadelenin ilk yarısında herşey normal giderken, ikinci yarının başlarında 2 gol üst üste bulan Şanlıurfaspor  2 farklı üstünlük sağladı. Art arda gelen gollerden sonra çılgına dönen Batman Petrolspor taraftarları tribünleri karıştırdı. Koltukların kırılıp atıldığı, futbolculara taş, çakmak, pet şişe gibi yabancı maddeler atan öfkeli taraftar yenilginin faturasını futbolculardan çıkarmaya çalıştı. 

Saha kenarı kale arkasında mücadeleyi takip eden gazeteciler de zor anlar yaşadı. Şanlıurfasporlu futbolcular, sahaya atılan yabancı maddeleri Şanlıurfa'dan gelen gazetecilere göstermek istedi, lakin burada Batmanlı başka gazeteciler tarafından engellenmek istedi. Gazetecilik mesleğini bir kenara bırakan Batmanlılar kendi işlerini yapmayı bırakıp deyim yerindeyse taraftarlarının derdine düştüler.

Soruyoruz, peki o taşlar gerçekten bir futbolcuya, bir hakeme, bir görevliye yada siz orada görevini yapmaya çalışan gazetecilere denk gelseydi ne olacak?

Bir yandan saha içerisinde Batman Petrolspor takımının futbolcuları, diğer yandan tribündeki çılgına dönmüş taraftar Şanlıurfaspor üzerinde oluşturdukları psikolojik ve fiziki baskılar karşısında maçın hakemi Safa Yılmaz en doğru kararı aldı ve maçı tatil etti.

Federasyonun kararına bırakılan Batman Petrolspor ve Şanlıurfaspor mücadelesi ileri bir tarihte farklı bir statta kaldığı yerden başlayarak devam etmesi gözlemleniyor. 

Taş, koltuk parçaları, çakmak gibi yabancı maddelerin sahaya atıldığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2022, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195