Title of a News Article

GAP Arena ile ilgili flaş açıklama...

.

GAP Arena ile ilgili flaş açıklama...
banner206
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bugün basına yansıyan Gap Arena stadyumunda çimler ile ilgili yapılan yanlış haber üzerine bir açıklama yaparak sahayla ilgili durum değerlendirmesi yaptı. 
Bilindiği üzere Şanlıurfa spor Gap Arena stadyumunu Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden kiralayarak kendi uhdesine ve himayesine almıştı.
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Hakan KEŞKÜŞ, bugün basına yansıyan Şanlıurfa Gap Arena stadyumunun çimleri ile ilgili yanlış haberi üzüntüyle karşıladığını belirterek, şunları söyledi; Biz Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Şanlıurfa Gap Arana stadyumunun çimleri ile ilgili gerekli teknik ekibimiz ile beraber çalışmaları yapıyoruz. Bununla beraber gerek uzman kişiler, gerek federasyon yetkilileriyle de saha zeminimizin daha nasıl iyi olabilir çerçevesinde hummalı bir çalışma içerisindeyiz. 
KEŞKÜŞ, ilimiz iklimsel olarak sıcak bir bölge olması münasebetiyle özelliklede yaz aylarında kuru ve sıcak havaya maruz kalıyor bununla birlikte Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde aşırı sıcaklıkların çimlere zarar verebilme durumu olabilir. Ancak biz uzman ekiplerle birlikte bunun önlemini alma noktasında da gerekli çalışmaları yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. 
KEŞKÜŞ, gelecek hafta ara çim ekiminin yapılacağını belirterek  Şanlıurfa spor  -  bandırma spor maçının ardından ekim işlemlerine başlayacağız her yıl rutin olarak ara ekim yapıyoruz bu yılda aynı işlemi yapacağını dile getiren KEŞKÜŞ, çalışmalarımız 7. Haftada oynanacak Şanlıurfa spor – Yeni Malatya spor maçına yetiştirileceğini ve ayrıca Şanlıurfa spor Gap Arena stadyumunu bizden kiraladığını ve şuanda stadyumun tamamı ile Şanlıurfa spor’un uhdesinde ve himayesinde olduğunu belirten KEŞKÜŞ, bizim görevimiz Şanlıurfa sporuna gerek tesisler bağlamında gerek sporcu yetiştirme, kazandırmak ve  spor kültürü ve bilincinin gelişmesini sağlamaktır. Bununla beraber kurum olarak Şanlıurfa spor’a yardımı Sayın Valimiz Güngör Azim TUNA’nın talimatı ile bir görev adlettik dedi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 21:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195