Title of a News Article

GAP Arena'da işler yolunda

GAP Arena'da işler yolunda
banner206

Şanlıurfaspor, 24 haftalık periyotta elde ettiği 39 puanın 24’ünü GAP Arena Stadyumu’nda aldı. 

UĞUR BUDAK
Geçtiğimiz sezonlarda GAP Arena’da oynadığı karşılaşmalarda büyük puan kayıpları yaşayan Şanlıurfaspor’da bu sezon aksi yaşanıyor. Sarı-Yeşilliler, bu sezon oynadığı 24 karşılaşmada kazandığı 39 puanın 24’ünü sahasında aldı. GAP Arena Stadyumu’nda 12 karşılaşmaya çıkan Şanlıurfaspor, 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 24 puan topladı. Sarı-Yeşilliler, Antalyaspor ile Adana Demirspor’a 3-2 yenilmişti. İç sahada rakip fileleri 19 kez havalandıran Sarı-yeşilliler, kendi kalesinde ise 13 gol gördü.

Bu arada Şanlıurfaspor, GAP Arena’da kalan maçlarda Samsunspor, Bucaspor, Denizlispor, Albimo Alanyaspor ve Kayserispor’u ağırlayacak.  

 

Deplasmanda 15 puan kazandı

İlk iki şansını sürdüren Şanlıurfaspor, dış sahada da 12 maça çıktı. Bunlardan 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Sarı-Yeşilli ekip, toplamda 15 puan toplayabildi. Şanlıurfaspor, deplasmanlarda 10 gol kaydederken, kalesinde ise 8 gol gördü.

Öte yandan Şanlıurfaspor, deplasmanda Manisaspor, Adana Demirspor, Altınorduspor, Giresunspor ve Boluspor maçlarını oynayacak. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195