Title of a News Article

GAP Arena'da tek gol çıktı

GAP Arena'da tek gol çıktı
banner206

PTT 1. Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren Adanaspor, dün konuk olduğu Şanlıurfaspor’u 1-0 devirerek ligde kalmayı garantiledi.

Ligde hiçbir iddiası bulunmayan Şanlıurfaspor, ligden küme düşmemek için savaşan Adanaspor’u ağırladı. Adana karşısında geçen haftalara göre rahat bir futbol ortaya koyan Sarı-Yeşilliler, sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Tiago’nun 73. dakikada kaydettiği golle zafere ulaşan Adanaspor, Urfa deplasmanında aldığı bu altın değerindeki 3 puanla ligde kalmayı garantiledi. 

 Urfaspor isteksizdi

Son maçlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Şanlıurfaspor, Adana karşısında isteksiz bir futbol ortaya koydu. Geçtiğimiz haftalarda oynadığı iyi futbolun yarısını bile Adana karşısında oynamayan Sarı-Yeşilli futbolcular, taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

 

Urfalılar da, Adana’yı alkışladı

Şanlıurfaspor-Adanaspor karşılaşmasında centilmenlik görüntülerinin oluştuğu görüldü. Urfaspor taraftarları ile takımlarına destek vermek için Urfa’ya gelerek misafir takım tribününde bulunan bir grup taraftar, maç öncesinde ve maç sonrasında birbirlerine yönelik yaptıkları güzel tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundular. Adana’nın 1-0 öne geçtiği golü alkışlayan Sarı-Yeşilli taraftarların, maç sonunda da konuk takımı tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulunması dikkat çekti.

Şanlıurfaspor, bu mağlubiyetle 44 puanda kalırken, Adanaspor ise puanını 40’a yükseltti. Sarı-Yeşilliler, önümüzdeki hafta Mersin İdmanyurdu’na konuk olacak, Adanaspor ise haftayı Bay geçirecek.

Bu arada karşılaşmayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Şanlıurfalı Korgeneral Mustafa Kemal Alataş, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Halil Mutlu, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül de izledi.

 

Stat: GAP arena

Hakemler: Ali Palabıyık xx, Hakan Atilla Gökbilgen xx, Fevzi Demirkan xx

Şanlıurfaspor: Fevzi xx, Uğur xx, Mehmet Ozan xx, Youssef xx (Sezer dk. 58 x), Banahane xx, Onur xx, Sankoh xx (Atilla dk. 78 x), Volkan xx, Mustafa x, Zenke xx, Ercan x (İzzet dk. 79 xx)

Adanaspor: Günay xx, Selçuk xx, Mustafa Sami xx, Talha x (Mehmet dk. 56 x), Engin xx, Uche xx (Ali dk. 71 x), Tiago xx (Cem dk. 89 ?), Fatih xx, Merthan xx, Veli xx, İzzet xx

Gol: Tiago (dk. 73) (Adanaspor)

Sarı kartlar: Sezer, Onur, Sankoh (Şanlıurfaspor), Uche, Mustafa Sami, İzzet (Adanaspor)

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2014, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195