Title of a News Article

“GAP Arena’yı karnaval yerine çevirelim”

“GAP Arena’yı karnaval yerine çevirelim”
banner206

Şanlıurfaspor’un GAP Arena hasreti bu hafta oynanacak olan Manisaspor maçıyla sona eriyor. Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bağıban, Şanlıurfaspor taraftarlarını Cumartesi günü oynanacak olan Manisaspor maçı için GAP Arena’ya davet ederek, “Stadı karnaval yerine çevirelim ve 90 dakika boyunca takımımızı centilmen bir şekilde destekleyelim” dedi. 

PTT 1. Lig’de oynadığı 7 maçın 4’ünden galip, 2’sinden beraberlik ve 1’inden de mağlubiyetle ayrılarak toplam 14 puanla 5. sırada yer alan Şanlıurfaspor, gözünü zirveye dikti. Son iki haftadır sahadan galibiyetle ayrılan Sarı-Yeşilliler, ligin 8. haftasında oynayacağı Manisaspor maçını da kazanarak hedefine emin adımlarla yürümek istiyor. 

Taraftarın hasreti bitiyor
Bu arada GAP Arena Stadyumu zemini hazır duruma geldi. GAP Arena’da yaşanan çim sorunu nedeniyle evinde oynaması gereken 3 maçı başka sahalarda oynamak zorunda kalan Şanlıurfaspor, Manisaspor maçıyla Binlerce seyircisinin önüne çıkacak. Karşılaşmada Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. 

“Tribünlerin dolmasını arzuluyoruz”
Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bağıban, Şanlıurfaspor’un şampiyonluk yolunda taraftarların da büyük desteğinin olması gerektiğini belirterek, “Özellikle Manisaspor maçında takımımızı yalnız bırakmayalım. Herkesin Passolig kartını alarak Cumartesi günü GAP Arena’ya gelmesini bekliyoruz. Bu karşılaşmada stadı adeta karnaval yerine çevirelim. Taraftarların vereceği destekle takımımızın Manisaspor maçından da 3 puan almasını arzuluyoruz” dedi. 

“Şehri bayraklarla donatalım”
Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bağıban, takımın şampiyonluğa kenetlendiğini de vurgulayarak, “Ama henüz şehirde şampiyonluk için bir hava yaratılmamış. Bunun için herkesi şehrin dört bir yanına, evlerine, iş yerlerine Urfaspor bayrağı asmaya davet ediyoruz. Urfaspor’un, artık Türkiye’de ses getirmesini istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2014, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195