Title of a News Article

Giresun maçı öncesi sevindiren gelişme...

.

Giresun maçı öncesi sevindiren gelişme...
banner206

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ile Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay birleşme kararı aldı. Çiçek ile Tuğbay’ın ilk icraatı da esnaflara Urfaspor bayrağı dağıtmak oldu.

UĞUR BUDAK

TFF 1. Lig’in 3. Haftasında sahasında Giresunspor’u ağırlayacak olan Şanlıurfaspor’da güzel gelişmeler yaşanıyor. Her sezon Urfasporu maraton tribününde ayrı ayrı bölümlerde destekleyen 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ile Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, zorlu Giresunspor maçı öncesinde birleşme kararı aldı. Bu karar Urfaspor camiasında memnuniyetle karşılandı.

 

Esnafa bayrak dağıttılar

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ile Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay’ın birleşme kararı aldıktan sonraki ilk icraatı esnafa Urfaspor bayrağı dağıtmak oldu. Kentte bulunan birçok esnafı ziyaret ederek Giresunspor maçına davet eden Tuğbay ile Çiçek, işyerlerine asılmak üzere vatandaşlara birer Sarı-Yeşilli forma hediye etti. Esnaflar da, Urfaspor Taraftar Dernek Başkanlarına Urfaspor’a verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek Giresunspor maçında mutlaka GAP Arena’daki yerlerini alacaklarını söylediler.

 

“Her şey Urfaspor için”

Abdullah Tuğbay ile Ali Çiçek, yaptığı açıklamada, Urfaspor’un menfaati için birleşme kararı aldıkları belirterek, “Bundan sonra Urfasporumuzu maraton tribününde tek çatı altında destekleyeceğiz. Urfaspor’un başarıya ulaşabilmesi için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. İnşallah hayırlısı olur, her şey Urfaspor için” dediler.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2016, 12:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbo Çalışkan
İbo Çalışkan - 8 yıl Önce

Size de bu yakışır, tebrikler

ASR
ASR - 8 yıl Önce

İŞTE BUNU BEKLİYORDUK BİZDE ÇOK SEVİNDİM GERÇEKTEN

SIRADAKİ HABER

banner195