Title of a News Article

Göçmez emeği geçenlere teşekkür etti

.

Göçmez emeği geçenlere teşekkür etti
banner206

Şanlıurfaspor basın sözcüsü Şeyhmus Göçmez, Şanlıurfaspor’un transfer engelinin ortadan kaldırıldığını belirterek burada emeği geçen herkese camiamız olarak teşekkür ediyoruz dedi.

Perşembe günü Tahkim kurulu kararlarında doğru sonucun çıktığını ve Şanlırfaspor’un haklı olduğunun altını çizen Göçmez, “Uzun zamandır kulüp olarak bu konuda mücadelemizi sürdürdük. Haziran ayında almış olduğumuz 2 dönem transfer yasağı cezasını yaptığımız girişimler sonucu kaldırdık. TFF Tahkim Kurulu da kulübümüze hak verdi ve karar lehimize sonuçlandı. İnşallah bundan sonra bu tür sorunlarla karşılaşmayız” dedi.

Diğer bir sıkıntının da transferlere engel borçla olduğunu kaydeden Basın sözcüsü Göçmez, Şanlıurfaspor yönetim kurulu olarak yaklaşık 2 milyon TL olan bu borcu ödedik ve transferlerimizi gerçekleştirdik. Transferlerimizin takıma faydalı olacağını düşünüyoruz. Yarın ilk maçımıza yeni oyuncularımızın da katılımı ile çıkacağız. İnşallah ilk maçımızdan 3 puan alarak taraftarlarımıza hediye ederiz” diye konuştu.

Tahkim kurulu ve Transfere engel borçların ödenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Göçmez, “Başta bakanımız Faruk Çelik, Eyyübiye belediye başkanı ve fahri başkanımız Mehmet Ekinci, Kulüp başkanımız İsmail Bağıban ve tüm yönetim kurulumuzun yanı sıra burada emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Sezonun başlaması ile ilgili olarak Göçmez, TFF 1. Ligde mücadele eden tüm takımlara balarılar diliyor. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2016, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195