Title of a News Article

Gökmen taraftara teşekkür etti

 Gökmen taraftara teşekkür etti
banner206

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, 1-1 berabere kaldıkları Balıkesirspor karşılaşmasını değerlendirdi. Gökmen, Balıkesir karşısında takıma müthiş destek veren taraftarlara teşekkür etti.

Gökmen, yaptığı yazılı açıklamada, bu haftanın kapanış maçında konuk ettikleri Balıkesirspor karşısında oynanan oyundan son derece memnun kaldıklarını belirterek, “Futbolcularımız 90 dakika boyunca istediğimiz arzu, hırs ve mücadele ile ortaya koydukları futbol bizleri son derece sevindirmiştir.  Berabere kalmamıza rağmen, galibiyet için istekli bir oyun ortaya koyan futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyoruz” dedi.

“Maç öncesi yapılan ortamı germe mücadelesinin de amacına ulaşmaması yine bizleri memnun etmiştir” diyen Gökmen, açıklamasında şunları kaydetti;

“Geçmişte yaşanan Balıkesirspor-Şanlıurfaspor gerginliğini provoke etmek isteyen bazı kişiler amacına ulaşamamışlardır. Maçtan önce ve maç içinde en ufak bir olayın olmaması Şanlıurfaspor taraftarının ne kadar centilmen olduğunun kanıtıdır. Balıkesir’den buraya kadar gelen konuk ekibin futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerine Şanlıurfa misafirperverliğinin göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Karşılaşma boyunca tribünlerde açılan Türk bayrakları ile GAP Arena stadını karnaval haline getiren taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Şimdi önümüzde yine hem onlar hemde bizim için çok önemli bir karşılaşmaya daha çıkacağız, PTT 1. Ligde tüm maçların ne kadar çetin ve mücadeleci geçtiğini hepimiz görüyoruz, şuan bulunduğumuz konuk itibari ile alt sıralara yaklaşmamak için bizde mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz, Cumartesi günü saat 14:00’de deplasmanda karşılaşacağımız Samsunspor maçı onlar için üst sıraları bizim içinse alt sıraları ilgilendiren bir maç olacak, oradan alacağımız puan yada puanlar ile ligde rahatlamak ve moral kazanmak istiyoruz, Balıkesirspor maçında futbolcularımızın ortaya koymuş olduğu futbolu oynadığımız takdirde Samsunspor deplasmanından puanlarla döneceğimize inanıyoruz, Şanlıurfaspor yönetim kurulu olarak futbolcu ve teknik heyetimize güvenimiz sonuna kadar devam edecektir, bu maçta da yüzümüzü güldüreceklerinden şüphemiz yoktur, Samsunspor maçında kendilerine başarılar diliyoruz.”

 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195