Title of a News Article

Gökmen umutlu konuştu

Gökmen umutlu konuştu
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, Pazartesi günü ağırlayacakları ligin güçlü ekiplerinden Balıkesirspor maçını kazanarak, rakiplerini eli boş göndermek istediklerini belirtti.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, Şanlıurfaspor’un son haftalarda istediği sonuçlara ulaşabildiğini belirterek, “1461 Trabzonspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyarak 3 puanın sahibi olan taraf olmayı başardık. Bu karşılaşmada maçın zevkli hale gelmesini biz sağladık. Maçın başından sonuna kadar hep gol bulmak isteyen bir takım sahadaydı. Bu oyun düzenimizde maçın güzel ve bol gollü geçmesini sağlayarak 3 puanın sahibi olduk” dedi.

1461 Trabzonspor karşısında galibiyette emeği geçen teknik heyet ile futbolculara teşekkür eden Gökmen, bu hafta Balıkesirspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti.

Pazartesi günü şampiyonluğu hedefleyen Balıkesirspor’u konuk edeceklerini vurgulayan Gökmen, “Çok zor bir maç olacak. Her maça 3 puan için çıkıyoruz. Rakibimizin bulunduğu konum bizi hiç ilgilendirmiyor. Bu karşılaşmada da sahaya 3 puan için çıkacağız. Teknik heyet ve futbolcularıma güveniyorum. İnşallah maçı da galibiyetle kapatıp çıkışımızı sürdüreceğiz” diye ifade etti.

Gökmen, Balıkesirspor maçında taraftara da büyük görev düştüğünü vurgulayarak, “Bu maçı taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Bunun için her maçta bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızı Balıkespro karşısında da yanımızda görmek istiyoruz. Onların vereceği destekle 3 puanı almayı başarmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 08:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195