Title of a News Article

Gökmen'den delegelere kötü haber

Gökmen'den delegelere kötü haber
banner206

 Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, Şanlıurfaspor’da çok sayıda üyenin aidatlarını ödemediği gerekçesiyle silindiğini belirtti.

Şanlıurfaspor olağan kongresi 24 Mayıs’ta Şehitlik Çamlık’ta düzenlenecek. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, kongrede yeniden aday olacak. Ancak Şimşek’in hazırlayacağı listede revizyon da yapılacak. Seçimlerde başka adayın çıkıp çıkmayacağı merak edilirken,

Şanlıurfa Eski Milletvekili Sabahattin Cevheri ve Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu’nun da aday olabilecekleri konuşuluyor.

 

Gökmen’den Şimşek’e övgü

Şanlıurfaspro Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, 24 Mayıs’ta yapılacak kongrede Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’e sahip çıkılması çağrısında bulundu. Şimşek’in Urfaspor için bir kazanç olduğunu belirten Gökmen, “O, Sarı-yeşil renklere aşık bir insandır. Takımımız yenildiği zaman ağlayan, galibiyet aldığında taraftarlar gibi sevinen birisidir. Böyle değerli insanlara sahip çıkmamız lazım” dedi.

Şanlıurfaspor’da şuanda yaklaşık olarak 650'ye yakın bir delegenin olduğunu ve birçok üyenin de aidatlarını ödemedikleri için tüzük gereği silindiğini sözlerine ekleyen Gökmen, “İnşallah bu kongrede güvenoyu alarak yeniden yönetime seçileceğiz. Yeni sezonda da hedefimiz şampiyonluk olacak. Artık şampiyonluğa inanmamız lazım. Temmuz ve Haziran ayında şehir bayraklarla donatılmalı ki futbolcuda yönetimde kendine inansın. İnşallah hasret kaldığımız şampiyonluğa bu yıl ulaşacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2014, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195