Title of a News Article

Göksu neden Urfaspor'u tercih etti?

 Göksu neden Urfaspor'u tercih etti?
banner206

Şanlıurfaspor’un Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı Göksu Alhas, Sarı-Yeşilli ekibi neden tercih ettiğini açıkladı.

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor Kulübü transfer çalışmalarına ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor. Urfaspor, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un 1990 doğumlu genç oyuncuları Göksu Alhas'ı 1 yıllığına renklerine bağlamıştı.

1 yıl boyunca Şanlıurfaspor forması terletecek olan Göksu Alhas, transfer süreci ile ilgili Ajansspor Temsilcisi Nihan Duman'a özel açıklamalarda bulundu.

2002 yılında Trabzonspor'un altyapısında futbol hayatına başlayan ve yıllarca Trabzonspor forması giyen başarılı futbolcu Alhas; "Yıllarca Trabzonspor'a emek verip, bordo-mavili formayı giymek benim için gurur verici bir şey. Trabzonspor'da başladığım günden bugüne çok güzel başarılar elde ettik. Çok güzel dostluklarım, anılarım oldu. Yeni sezonda başka bir takım forması giyeceğim. Bu benim için bir ilk olacak. Ama ben üzerime düşenin en iyisini yapıp, benden olan beklentileri yerine getireceğim" dedi.

Şanlıurfaspor'a transfer oluşunun sürecine değinen genç futbolcu; "Şanlıurfaspor, yeni sezon için güzel transferler yaptı ve hala da yapmaya devam ediyor. Beni isteyen birçok kulüp vardı. Ama Cihat hocamızın beni çok istemiş olması burayı tercih etme nedenlerimden birisi. Görüştük, anlaştık ve 1 yıllığına Urfa forması giyeceğim. Şu an için her şey yolunda. İnşalalh yeni sezonda hep birlikte güzel başarılar elde ederiz" dedi.

Yıllar sonra başka bir takım forması giymeye alışmanın zor olduğunu söyleyen Alhas; "Yıllardır bordo-mavi renkleri taşıyıp, bir sezonluğuna başka bir forma giymeye alışmak benim için ilk etapta zor olacak. Ama hepimiz Profesyonel Lig oyuncularıyız. Ekmeğimizi nereden kazanacaksak o renkler için mücadelemizi sonuna kadar devam ettirmek zorundayız. Ben de yeni sezonda Şanlıurfaspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Umarım her şey 2 taraf için de hayırlı olur" dedi.

Urfa'nın güzel bir şehir olduğunu söyleyen Alhas; "Urfa, çok güzel bir şehir. Şehir değişikliğinin beni çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Çünkü ben futbol oynamak için buraya geldim. 1 sezon boyunca sosyal ve özel hayatı ikinci plana atıp, öncelik olarak sadece futbol ön planda olacak benim için. Urfa'nın insanları gördüğüm kadarıyla sıcak kanlılar. O konuda da zorluk çekeceğimi düşünmüyorum" diye konuştu.

Son olarak hedeflerine değinen yetenekli futbolcu; "Şanlıurfaspor, 2 yıldır Süper Lig'i hedef alarak mücadele ediyor. Hem yönetimi, hem hocası gerçekten başarıyı hak ediyorlar. Arkalarında çok güçlü ve inanan taraftarlar var. Umarım bu sezon hep birlikte takımı hak ettiği ve hedeflediği yere çıkarıp, Urfa şehrini sevindiririz" diyerek sözlerini bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195