Title of a News Article

Göz dolduran şampiyonluk…

.

Göz dolduran şampiyonluk…
banner206
2018 -2019 Şanlıurfa okul sporları yıldız kızlar basketbol turnuvasında özel okullarında yer aldığı 25 takım arasından rakiplerini bir bir eleyerek lider olarak bitiren Eyyübiye İlçesinde bulunan Zeliha Ramazan Alpan Ortaokulu Şanlıurfa birincisi oldu.

Rakiplerini geride bırakan ve finale adını yazdıran Zeliha Ramazan Alpan Ortaokulu, final maçında ise Ziyaeddin Akbulut Ortaokuluyla karşı karşıya gelerek rakibini 35-23 yenerek şampiyon oldular.

Tüm zorluklara rağmen yıkılmadan çalıştıklarını ve karşılığını aldıklarını atlını çizen ve başarının en büyük mimarlarından olan antrenör ve beden eğitimi öğretmeni Sema Çadırcı, “Uzun ve zorlu bir yoldu. Bizim için yorucu ama bir o kadarda keyif vericiydi. Salonu olmayan bir okuldan her gün yağmur çamur demeden yaklaşık 25 - 30 dakika yürüyerek gelen bir başarı öyküsü. Tüm kızlarımı tek tek öpüyorum. Bu mutluluğu bize ve okulumuza yaşattıkları için bütün kızlarımla gurur duyuyorum . İnşallah bölge de bu başarımızı taçlandırıp Şanlıurfa’yı en güzel bir şekilde temsil ederiz." Şeklinde konuştu.

Öte yandan Zeliha Ramazan Alpan Ortaokulu kız basketbol takımı bölge şampiyonluğu için bölge illere giderek Şanlıurfa’yı temsil edecekleri öğrenildi. Antrenör Sema Çadırcı ve sporcuları bölge illere gitmeleri için Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’den destek beklediklerini dile getirdiler.


Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2019, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195