Title of a News Article

Gözler Fethi Şimşek'te

Gözler Fethi Şimşek'te
banner206
 Sezona şampiyonlukla başlayan ancak Play-Off’a bile kalamayan Şanlıurfaspor’da kongre sesleri yükselmeye başladı. Alınabilecek bir kongre kararında Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’in yola devam edip etmeyeceği henüz bilinmiyor.

ABDÜSELAM YAVUZ
PTT 1. Lig’i 52 puanla 8. Sırada bitiren Şanlıurfaspor’da deyim yerindeyse ağızları bıçak bile açmıyor. Fethi Şimşek başkanlığında sezona şampiyonluk parolasıyla giren ancak aldığı kötü sonuçlardan dolayı şampiyonluğa da Play-Off’a kalamayan Şanlıurfaspor, halen başarıya ulaşamadığına inanmakta güçlük çekiyor. Üç sezondur PTT 1. Lig’de top koşturan Sarı-Yeşilli ekibin, 2014-2015 futbol sezonunda hedefine ulaşamaması taraftarların yanı sıra yönetimi de derinden üzmüş durumda.

 

Kongre sesleri yükseliyor

Şanlıurfaspor’u 2. Lig’den PTT 1. Lig’e çıkardıktan bir süre sonra istifa eden Kemal Saraçoğlu’nun yerine göreve gelen Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’in bundan sonra nasıl bir karar alacağı merak ediliyor.  Spor camiasında, Fethi Şimşek yönetiminin kongre kararı alacağı ve yapılacak kongrede Şimşek ile yola devam edileceği, yönetimde bazı değişikliklerin olabileceği belirtiliyor. Bazı çevreler ise, üç sezondur takımı başarıya götüremeyen Fethi Şimşek’in görevini bırakacağını iddia ediyor. Fakat henüz Şanlıurfaspor Yönetiminden ne kongre kararı nede bu iddialarla ilgili bir açıklama gelmiş değil.

 

Borç 20 Milyon TL

Bu arada lige çok büyük bir bütçeyle girmesine rağmen ligi hüsranla kapatan Şanlıurfaspor’da borcun 20 Milyon TL’ye ulaştığı öne sürülüyor. Yönetim, kulübün borcuyla ilgili de herhangi bir açıklamada bulunmazken, bu borcun yeni sezonda takımı olumsuz etkileyeceğinden endişe ediliyor. Bu borcun bitirilerek yeni sezona iyi bir başlangıç yapılabileceği de belirtiliyor. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195