Title of a News Article

Göztepe maçına saatler kala Urfaspor'a güzel haber...

.

Göztepe maçına saatler kala Urfaspor'a güzel haber...
banner206
Göztepe'nin yarın sahasında karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçında sakatlıkları bulunan stoper Emre Can Coşkun ile orta saha oyuncusu Salim İyik, forma giyemeyecek.

TFF 1'inci Ligi'nde geçtiğimiz hafta deplasmanda Balıkesirspor'a 2-1 yenilerek zirve yarışında tökezleyen Göztepe, yarın evinde Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta Arda Kardeşler düdük çalacak. 4 puanla 11'inci basamakta yer alan Göztepe'de sakatlıkları bulunan stoper Emre Can Coşkun ile orta saha oyuncusu Salim İyik, forma giyemeyecek. Henüz hazır olmadıkları gerekçesiyle 3 haftadır şans bulamayan yeni transfer Doğa Kaya ve kanat oyuncusu Leroy George'un 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor. Karşılaşmanın biletleri kapalı tribün 25, açık ve misafir tribünü ise 15 TL'den satılacak.

Teknik direktör Okan Buruk, 3 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik alarak 5 puan toplayan 8'inci basamaktaki rakipleri Şanlıurfaspor'u yenerek Balıkesirspor mağlubiyetini unutturacaklarını söyledi. Göztepe'nin internet sitesine değerlendirmelerde bulunan Okan Buruk, şu ifadeleri kullandı:

"Balıkesir'de önemli dersler çıkardık. Yarın daha derli toplu, sahada ne yaptığını iyi bilen bir takım görüntüsü vereceğiz. En son İzmir'de Altınordu'yu yenerek taraftarımızla bütünleşmiştik. Aynı mutluluğu Şanlıurfaspor maçından sonra da yaşayacağımıza inanıyorum."

İki takım arasında geçen sezon 1'inci Lig'de oynanan 2 karşılaşma da 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195