Title of a News Article

Gülpınar yeniden aday...

Gülpınar yeniden aday...
banner206

Şanlıurfalı iş adamı Mustafa Veysel Gülpınar, 2008-2012 yılları arasında yürüttüğü TBESF Başkanlığına yoğun ilgi ve baskıdan dolayı yeniden aday...

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun toparlıyıcı başkanı olan ve aynı zamanda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın kardeşi Urfalı iş adamı Mustafa Veysel Gülpınar, yeniden başkanlık için aday olduğunu duyurdu.

Hayatın her alanında sıkıntılar yaşayan bedensel engellilerin tutunduğu dalları olan spor aktivitesine pozitif ayrımcılık yapan Mustafa Veysel Gülpınar, borç batağında olan bir federasyona vermiş olduğu maddi manevi desteklerle kurumsal bir kimlik kazandırdı. 

Yapılan bu mücadeleler sonucunda ivme kazanan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, 4 Aralık 2021 tarihinde olağan seçime gidiyor. Gerek bedensel engelli sporcuların, gerekse de kamuoyunun baskıları sonucunda yeniden başkanlığına aday olan iş adamı Mustafa Veysel Gülpınar'ın başkan seçileceğine kesin gözüyle bakılıyor. 

Gülpınar, 2008-2012 yılları arasında yürüttüğü başkanlık sonrası şuana kadar yine federasyonun onursal başkanlığını yapıyor.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2021, 08:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alonman
Alonman - 2 yıl Önce

Ne kadar güzel bir duygu içindeyim ,Şanlıurfalilar olarak sayın Gülpınarla çok gurur duyduk.. inşaAllah tekrar başkan olup bir kez daha bize ve Ülkemize değer katacaktır...

SIRADAKİ HABER

banner195