Title of a News Article

Güneş iddialı konuştu

Güneş iddialı konuştu
banner206

Şanlıurfaspor Sportif İşler Sorumlusu Maruf Güneş, ligde oynayacakları son 3 maçları kaldığını belirterek, “Rakiplerimizin durumuna bakmadan kalan maçlarımızdan puan ve puanlara bakacağız” dedi.

Güneş, yaptığı açıklamada, Pazar günü Adanaspor’u ağırlayacaklarını ve bu maçı da kayıpsız atlamak istediklerini söyledi. Ligin bitmesine 3 hafta kaldığını anımsatan Güneş, “Ligde hedefsiz olarak görünebiliriz. Ama bizim tek amacımız her maçımızı kazanmak olacak. Kalan 3 maçımızdan 9 puan çıkarıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımız bunun için çabalıyor” dedi.

Pazar günü GAP Arena Stadyumu’nda düşme tehlikesi geçiren Adanaspor’u konuk edeceklerini dile getiren Güneş, “Rakibimiz ateş hattından kurtulmak puan almak isteyecektir. Biz Şanlıurfaspor olarak her takıma eşit mesafede olacağız. Sahaya çıkacak tüm futbolcularımızda bunun bilincinde. Sahamızda Adanaspor’u yenip evine eli boş göndermenin hesaplarını yapıyoruz. Ligde kimin Şampiyon olacağı ya da kimin düşeceği pek bizi ilgilendirmiyor. Biz alacağımız puan ve puanlara bakacağız”  şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2014, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195