Title of a News Article

Güneş'in taraftardan isteği var!

Güneş'in taraftardan isteği var!
banner206

 Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, taraftara mesaj göndererek, taraftarın her zaman yanlarında olduğunu ve hiç bir zaman desteklerini esirgemedikleri belirterek, “Başarı için onlardan sabır bekliyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor'da devam eden 1. etap Bolu kampı 25 Temmuz Cuma günü sona eriyor. Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, takımın kamp yaptığı Bolu'da takımın son durumunu değerlendirdi.

Güneş, kampta arkadaşlık ortamının çok iyi olduğuna dikkat çekerken, 1. etap kampının çok verimli geçtiğini ve futbolcularında çok çalıştığını söyledi.

 

"Ne istediğimizi biliyorlar"

Güneş, "Aramıza çok sayıda yeni oyuncu katıldı.Genç oyuncular katıldı.Takımda çok güzel bir arkadaşlık havası var. 1. kamp kaynaştırma dönemi olarak geçiyor. Çocuklar çok iyi çalışıyor, çok ta istekliler. Şuan ki takımın çalışma azmini önceki yıllara göre daha arzulu ve istekli buluyorum. Herkes onlardan ne istediğimizi iyi biliyor, tüm oyuncular teknik heyet yönetim kurulunun kendilerinden ne istediğinin farkındalar. Bunun karşılığını vermek içinde çok iyi çalıştıklarını görüyoruz. Tabi daha bu başlangıç henüz daha kampın yedinci sekizinci günündeyiz. Önümüzde daha kırk gün gibi uzun bir zaman var. O zamana kadar takımın eksikliklerini giderip Adanaspor maçına kadar eksiklerini gidereceğini ve hazır olacağını düşünüyorum.

 

"Sonuçta her takımla oynayacağız"

PTT 1. Ligde çekilen fikstürü değerlendiren Güneş, çok zorlu rakiplerin olduğunu belirtirken, "A'dan Z'ye fikstürü inceledik. sonuçta ligde oynayan tüm takımlarla öyle yada böyle oynayacağız. Bazen kağıt üzerinde kolay gibi görünen rakipler çok daha zorlu olan rakiplerdir bunu gördüm.

 Özellikle PTT Liginde bu tür takımlar var. her takımla oynayacağımız için fikstürün zor ve kolay olacağına inanmıyorum. Önemli olan hazır olan ve olmayan takımlarla oynamak daha belirleyici olur diye düşünüyorum. Ama inşallah Allah bize nasip ederde ligi iyi bir noktada üst lige çıkarak ligi bitirmek istiyoruz.

 

"Ofansif bölgeye futbolcu alacağız"

Takımın transfer ihtiyacı konusunda açıklama yapan Güneş, "Teknik heyet ile sürekli istişare halindeyiz. Futbol şube birimi olarak devamlı toplantı halindeyiz. İdari koordinatörümüz Hüseyin Dağ, Teknik Direktörümüz Cihat Arslan ile hergün toplantı halindeyiz. Şuan eksik bölgelerimiz var.

Özelliklede ofansif bölgede. O bölgeye transferler yapacağız. İnce eleyip sık dokuyoruz, acele etmek istemiyoruz, daha önümüzde 40 gün gibi bir süre var. Ama transferin öyle bir cilvesi var ki yarında bitebilir, 15 gün içinde de bitmeyebilir. İnşallah kısa bire sürede transferlerimizi tamamlayıp oyuncularımızı kampta birbiri ile kaynaşıp herkesten önce hazır olmak istiyoruz.

 

"Taraftarlarımızdan sabır bekliyoruz"

Bolu'dan Şanlıurfaspor taraftarına mesaj gönderen Güneş taraftarın her zaman yanlarında olduğunu ve hiç bir zaman desteklerini esirgemediklerinin altını çizerken, "Hepsindan Allah razı olsun her zaman yanımızda oldular. Ben basın toplantısında da bunu bildirmiştim. Bizim 3-5 haftada bu takımın kalemini kırmamamız lazım. Sabırlı olmamız lazım, Allah razı olsun 2 yıldır insanlarda sabrediyor, bunda farkındayız. Başarı için bize ciddi krediler sağlıyor. Benim bahsettiğim sabır takımın takım olma sabrına dikkat çekmek. Bazen 3-5 haftada takım olunmayabilir. 3-5 haftada dünyanın hiç bir yerinde takım olunmaz. 5'te 5'te başlayabilir, 5'te 0'da başlayabiliriz. bu başlangıçlar bizi şampiyonda ilan etmez şampiyon olamadık ta ilan etmez. Sabırdan kastım budur. Böylece sabredip en azından yılbaşına kadar sabredilmeli. İlk yarı fikstürümüzü biliyorsunuz bu yıl ilk yarı 16 maç oynanacak ikinci yarı 18 maç oynanacak. ilk 16 maçtan sonra bu takım, takım olmuşsa olmuştur olmamışsa da takım olamamıştır. Bu açıdan taraftarlarımızdan 3-5 haftalık bir değerlendirme değil de geniş açılı bir değerlendirme bekliyorum. Onları da her zaman yanımızda görmek istiyoruz.

Taraftardan kombine almalarını isteyen Güneş, Tüm taraftarlarımız Passolig kartı alsınlar, sezonluk kombinelerini almalarını talep ediyoruz. Koskoca Şanlıurfaspor taraftarından tek bir isteğim var her biri 1 kombine alsın passolige müracaat etsinler. İlk oynayacağımız Adanaspor maçında 18-20 bin seyircinin o statta olmasını diliyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195