Title of a News Article

Güvenç'ten Urfaspor itirafı!

Güvenç'ten Urfaspor itirafı!
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Şanlıurfaspor’u tesislerinde ziyaret ederek, yeni dönemde takıma ve teknik heyete başarılar diledi. Urfaspor ile ilgili itirafta bulunan Güvenç, "Bu sezon malesef gerektiği ve hak ettiği kadar takımımıza zaman ayıramadık" dedi. 

30 Mart seçimleri öncesi ve sonrası yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını ve bu çalışmadan dolayı da Şanlıurfaspor’a gerekli zamanı ayıramadıklarını ifade eden Başkan Güvenç, “Bu sezon malesef gerektiği ve hak ettiği kadar takımımıza zaman ayıramadık. Bununda çok önemli sebeleri var, öncelikle onlardan bahsetmem lazım. Şanlıurfa Valisi iken 29 Kasım’da istifa ettim. 29 Kasım’dan itibaren zorlu bir seçim maratonu ardından da Belediyemiz Büyükşehir Belediyesi oldu. Türkiye’de ilk defa sınırlardaki her şey belediyeye devredildi. Şanlıurfa, genişlik olarak Türkiye’nin en büyük 7. İli, nüfus olarak da 9. büyük  kentidir.” Dedi.

Şanlıurfa’nın 1150 köyü, 1500 mezra ve 3000’e yakın yerleşim yeri ile Türkiye’nin en çok köy sayısı ile  Türkiye’de en çok köy sayısına sahip bir il olduğunu söyleyen Başkan Güvenç, bu yerleşim yerleri ve köylerin tüm alt yapı sorunlarına Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluğu olduğunu ve bunun için de 30 Mart’tan itibaren yoğun bir mesai içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Marka Şehir olan Şanlıurfa’ya marka bir takımın yakışacağını söyleyen Başkan Güvenç, “Marka şehre marka bir takım yakışır. Top oynayan, centilmen seyircisine ümit ve gurur veren bir takım mutlaka gerekir. Büyük takımlar, bulundukları kentin önündedir. Örneğin; Barcelona ve Real Madrid gibi. Türkiye’nin eksiği marka değerinin olmamasıdır. Bu eksiklik, sporda ve futbolda da böyledir.” Dedi.

Güvenç, Şanlıurfa’daki tüm kurum ve kuruluşların Şanlıurfaspor’a sahip çıkarak takımın şehre çok şey katacağına inandığını dile getirdi. Ayrıca, yönetimin, takımın ve takım hocasının samimi ve fedakâr olmasından dolayı da takımın başarılı olacağına yürekten inanarak ve tribünlerin seyircilerle dolu olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195