Title of a News Article

Hakan Arslan içini döktü

 Hakan Arslan içini döktü
banner206

Boluspor'dan ayrılarak Şanlıurfaspor ile anlaşan Hakan Arslan, bolspor.com'a konuştu. İşte o açıklamalar.... 

“BEN BOLUSPOR’A 3 YILLIK İMZA ATMIŞTIM”

Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezondan başlayarak bugüne kadar gelinen noktada “Ben geçtiğimiz sezon 3 yıllık imza atmıştım. Sezon sonu sözleşmem bitiyor ve ben boşa çıkıyordum. Mehmet İnceayan başkanlığa geldi ve benimle bir görüşme yaptı. Ben 2 senedir tekliflerin geldiğini ve gitmek istediğimi dile getirdim. Bunlar haberlerde de yer aldı. 2 senedir bonservis bedelim yüksek olduğundan gidemiyordum. Ben Mehmet başkan ile görüşmemde önümüzün açılmasını istedim. Kendisi seni Bolu’ya getiren biz olduk ve ahte vefa istedi.”dedi. Geçtiğimiz sezon sözleşmesi biten Hakan Arslan “Geçtiğimiz yıl sözleşmem bitmişti. Bizde görüşmelerimiz sonrasında 1 yıl boş mukaveleye imza attım.”dedi.

 

“BEN BOLUSPOR’A PARA KAZANDIRMAK İSTEDİM”

Mehmet İnceayan ile görüşmeleri sonrasında Boluspor’dan bonservissiz gitmek istemeyen Arslan “Ben sırf Boluspor’a para kazandırmak adına bu şekilde hareket ettim. Bunun üzerine biz giderken senin önünü açacağız denildi. Geçen sene 500-600 milyara biz seni vereceğiz dendi. Bu konuda Mehmet İnceayan bir telefon kadar uzakta sorabilirsiniz. Bu konuşmalardan Savaş Abak’ında haberi var. Sözü veren Boluspor’dur. Kurumlar adına konuşuluyor.”dedi.

 

“BEN KONYASPOR İLE ANLAŞMIŞTIM”

Hakan Arslan sözlerine Konyaspor ile anlaştım diyerek devam ederken “Ben Konyaspor ile anlaştım. Ama şunu tekrar söylüyorum sırf Boluspor para kazansın diye sözleşmemi 1 sene uzattım. Uzatmasaydım serbest kalıyordum. Ben Mehmet İnceayan’ı kıramadığımdan dolayı boş mukaveleye imza attım. İyi niyetimizle anlaştık. Bunu hiçbir futbolcu yapmaz. Bende imza atarak Boluspor’da kaldım.”dedi.

 

“BURSASPOR’DAN TEKLİF GELDİ”

Tecrübeli sol bek Bursaspor’dan kendisine teklif geldiğini futbolcuların arasında Başkan Savaş Abak’ın kendisinin söylediğini dile getirirken “Bursaspor’dan benim için teklif geldiğini Savaş Başkan futbolcuların arasında bana kendisi söyledi. Daha sonraki görüşmemizde benimle ilgili olarak 800.000TL istemeyi düşündüğünü dile getirdi. Bende bu fiyatın fazla olduğunu ve biraz pazarlık payının bırakılmasını rica ettim. Bu fiyatı verebilecek takımların zor olduğunu dile getirdim. Malum geçtiğimiz sezon kötü bir sezon geçirdiğimizi dile getirdim.”dedi.

 

“SAVAŞ ABAK HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLAYACAĞINI SÖYLEDİ”

Hakan Arslan Süper ligden gelecek tekliflerde kolaylık sağlayacağını dile getirdiğini söyleyen tecrübeli oyuncu “Bu görüşmede Savaş başkan tabiî ki sen süper lige gittikten sonra ben her türlü kolaylığı sağlayacağım. İşte ben bu süreçte Konyaspor ile anlaştım ve bununla ilgili haberlerde yer aldı.”dedi.

 

“KULÜBE GELDİM VE HERKESLE HELALLEŞTİM”

Konyaspor ile anlaşmamdan sonra kulübe gelerek yöneticiler dahil olmak üzere herkesle helalleştiğini dile getiren Arslan “Anlaşma sağlandıktan sonra Boluspor kulübüne geldim. Başkan ile görüştük. Seni veriyoruz oğlum dedi. Tomas Borek, Kibong ve artı paraya anlaştık dedi. Hayırlı olsun yolun açık olsun dedi. Bütün yöneticiler ve kulüp çalışanları ile de vedalaştık helalleştik.”şeklinde konuştu.

 

“KONYASPOR’A İMZAYA GİDİYORDUM…”

Boluspor kulübüne gelerek helalleşerek ayrılan tecrübeli oyuncu “Bolu’dan ayrıldım. 2 gün sonra Konyaspor’dan telefon geldi. Transferin maalesef olmadı. Başkanınız vazgeçti transferden denildi. Seni vermiyor. Ben dedim böyle bir şey olması mümkün değil. Boluspor’dan gittim herkes ile vedalaştım helalleştim. Eşyalarımı topladım dedim.” Şeklinde konuştu.

 

“1 HAFTA KİMSE TELEFONLARIMA ÇIKMADI”

Konyaspor ile transferi hakkında görüşen Hakan Arslan Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak, As Başkan Cüneyt Koparan’ı ve transfer komitesinde bulunan yöneticilerden İsmail Duru’yu 1 hafta boyunca aradığını söylerken “1 Hafta boyunca Başkanımız Savaş Abak İsmail Duru Cüneyt Koparan’ı defalarca aradım. Cevap vermediler ve sadece kısa mesaj attılar. Biz seni arayacağız şeklinde. Bende önemli bir konunun olduğunu ve Boluspor’a bonservis getireceğimi dile getirmeye çalıştım. Fakat geri dönüş olmadı. En son İsmail Duru ile irtibat kurdum. Kendisi bu olanlardan kendisinin haberinin olmadığını söyledi. Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Ben vedalaşırken Reha Erginer Hocada oradaydı.” Dedi.

 

“KONYASPOR’DAN 1.000.000TL İSTENMİŞ”

Arslan Boluspor’da kördüğüm haline gelen bu transfer sonrasında “Konyaspor benim için tekrar Boluspor yönetimi görüşürken 1.000.000TL fiyat istedikten sonra Konyaspor’un başka bir oyuncu ile anlaştı ve bu transfer orada bitti.”dedi.

 

“RIZA ÇALIMBAY DEVREDE”

Konyaspor ile transfer görüşmeleri Boluspor yönetiminin yüksek rakam vermesi sonrasında biten Arslan’a Mersin İdmanyurdun’dan gelen teklif sonrasında Menajeri ile görüşmelerin başladığını ifade ederken “Mersin İdmanyurdun’da Rıza Hocanın isteği ile menajerim irtibata geçti. Benim için 1.000.000 gibi bir bütçelerinin olduğu ve benim bonservis olayımın çözümlenmesi için haber gönderdiler. Benim içeride alacaklarım ile birlikte bana verilen sözlerde var. Ben içeride ki alacaklarım ile birlikte 600.000TL bırakmayı hedeflerken hiçbir yönetici bana dönüş yapmıyor. Hiçbir şekilde telefonlarıma çıkmıyor. Buna menajerim de dahil olmak üzere 2 hafta boyunca hiçbir kişi ile görüşemedik. Ve bizde ne yapacağımızı şaşırdık açıkcası” dedi.

 

“BENİMLE MASAYA OTURUP ANLAŞMA ZEMİNİ ARANMADI”

Telefonlarına bir türlü cevap alamayan Arslan “Benimle masaya oturulup üç aşağı beş yukarı oturulup bir anlaşma zemini için görüşme talebi olmadı. Benim bulduğum kulüplere beni satmıyorlar. Neden böyle bir tutum içerisine girdiler anlamış değilim. Bu söylediklerimde en ufak bir yanlış yok. Bu konuda şerefim namusum üzerine de en ufak bir eksiklik yok”dedi.

 

“AVUKATIM İLE GÖRÜŞTÜK TEBLİGAT GÖNDERDİK”

Bu tutumlar sonrasında Boluspor kulübünden ayrılmak istediğini ve tek taraflı fesih işlemi için tebligat gönderdiğini söyleyen Arslan “Avukatım ile görüşmelere başladık. Tek taraflı fesih için Boluspor kulübüne tebligat gönderdik.”dedi.

 

“MADEM İYİ NİYETLİYDİNİZ NEDEN SON GÜN?”

Tebligat sonrasında Boluspor yönetimi son gün tebligatta yer alan yazı ile birlikte Hakan Arslan’a ödeme yaptı. Arslan “Tebligat sonrasında yasal sürecin son günü para yatırıldı. Madem bu kadar iyi niyet vardı neden son gün yatırıldı. Neden 1 hafta önce değil. Ben iyi niyete güvenmediğim için gelmeme kararı aldım. Benim Boluspor camiası ile taraftarı ile en ufak bir sorunum sıkıntım yok. Kaldığım senelerde en ufak kimseyle bir şeyim olmamıştır.”şeklinde konuştu.

 

“ŞANLIURFASPOR’A ÇOK DÜŞÜK BİR FİYATA EVET DEDİM”

Boluspor kulübü ile yaşananlardan sonra tamamen ipleri kopardığını söyleyen tecrübeli oyuncu “Benim bütün yollarımı kapattılar. Süperlig olmadığı için bende Şanlıurfaspor ile anlaştım. Hemde Boluspor’da oynadığımdan daha da az bir paraya anlaştım. Ben parayı tercih ederek gelmedim buraya. Benim önümü kapattıkları için ve beni çıkmaza sürükledikleri içindir.”dedi.

 

“PARAYI SEÇMEDİM HUZUR İÇİN GELDİM”

Şanlıurfaspor ile düşük bir fiyata anlaşmasının sebebini para için değil huzur için olduğunu söyleyen Hakan Arslan “Ben parayı seçmedim. Huzuru seçtim. Ben Boluspor’a gelseydim. Sahte insanların içinde nasıl geçireyim 1 senemi. Benim parayla pulla işim olmadı. Şanlıurfaspor çok verdi, Boluspor az verdi diye gelmedim. Buradan ayrılan arkadaşlarında nasıl gittiklerini halk biliyor”dedi.

 

“BANA YATIRILAN PARAYI İADE ETTİK”

Boluspor’un tebligat sonrasında yatırılan parayı iade ettiklerini dile getiren Hakan Arslan “Geçtiğimiz sezondan hak edişim maç başlarım hariç diğer parayı aynı şekilde iade ettik. Bununla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamış. Bu konuda avukatım ile birlikte gerekli işlemleri gerçekleştirdik. Dedi.

 

“MAHKEME TEBLİGATI ELİME ULAŞTI”

Boluspor’a gelmeyeceğini bildiren Hakan Arslan ile ilgili olarak kırmızı beyazlı yönetimin mahkeme sürecini başlattığını ifade eden tecrübeli oyuncu “Boluspor bana tebligat çekmiş. Mahkeme süreci başlatılmış. Ben yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Benimle anlaşma zemini aranmadı. Bana gelip demediler ki biz seni düşünüyoruz denmedi.”dedi.

 

“BENİ SON 1 GÜN KALA KAMPA DAVET ETTİLER”

Boluspor’dan kamp davetini son 1 gün kala aldığını ifade eden Hakan Arslan “Yeni Kulüp menajeri Arhan bey son 1gün kala bana ulaştı ve yarın kamp başlıyor senide bekliyoruz dedi. Bende hiçbir görüşme anlaşma yokken ben nasıl gelebilirim. Ben şimdiye kadar 2 tane süper lig takımı getirdim size. Bana hiçbir şekilde dönüş yapmadınız. Ben ne vasıfla geleceğim oraya dedim. Boş mukavele hiçbir anlaşma yok. Ben nasıl ve neden geleyim oraya dedim.”şeklinde konuştu.

 

“İYİ NİYET ÇERÇEVESİNDE BEN BOLUSPOR’A HAYIR DEMEZDİM”

Boluspor’dan kimse ile bir masaya oturup anlaşma zemini aranmadığına vurgu yapan Arslan “Bana son gün kendine kulüp bul git deselerdi ben nerden bulabilirdim? İstedikleri fiyatları nasıl verebilirdim? Bana deselerdi ki gel oturalım konuşalım iyi niyet çerçevesinde şartları konuşalım sen bize 1 sene daha hizmet et deselerdi ben hayır mı diyecektim.”dedi.

 

“BENİM MENAJEREMİ DE FUTBOL HAYATIMI BİTİRECEKLERİNİ SÖYLEMİŞLER”

Boluspor ile hiçbir şekilde bağının kalmadığını söyleyen Hakan Arslan “Benim Menajerime de benim futbol hayatımı bitireceklerini söylemişler. Ben bu noktaya kadar hiçbir şekilde kötü düşünerek gelmedim. Allah var yukarda. Kimseye karşı bir kötülüğüm olmadı. Bu sözleri de kaale almıyorum. Ben kimseye kötü bir şey yapmadım. Namussuzluk şerefsizlik yapmadım. Alnımızın teriyle ekmeğimiz için uğraştık. Kötü bir sezon geçirdik. Bütün arkadaşlarım ile ligde tutmayı başardık takımı. Birde şunu tekrar söylüyorum. Ben bedava gitmek istemedim. Bonserviste getiriyorum. Ama hiçbir şekilde adım atılmadı. ”dedi.

 

“BENİM BOLUSPOR KULÜBÜ TARAFTARI CAMİASI İLE EN UFAK SORUNUM YOK”

Boluspor camiası ile ilgili olarak hiçbir şekilde sorununun olmadığını ifade eden Hakan Arslan “Benim Boluspor kulübü, camiası ve taraftarı ile en ufak sorunum yok. Benim Boluspor’a gelmeyişim bu seneki yapılanma ve bana yapılan bu tavırlar sonrasında aldığım karardır. Yoksa Ben Boluspor’da mutluydum. Ama vicdanım rahat. Yukarı da Allah var. her şeyi gören bilen biri var.” Dedi.

 

“BUNDAN SONRA YOLLARI AÇIK OLSUN”

Röportajın son kısmında iyi niyetinin karşılık bulmadığını dile getiren Hakan Arslan “Boluspor Kulübüne camiasına taraftarına gelecek sezonlarda başarılar dilerim. Ben iyi niyetle davrandım fakat karşılık bulamadım. Budan sonra Allah yollarını açık eder inşallah. Tekrar söylememde fayda vardır. Benim Camia ve taraftar ile en ufak bir sorunum yok. Allah herkesin yardımcısı olsun”dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2014, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195