Title of a News Article

Halen seviniyorlar!

.

Halen seviniyorlar!
banner206

 PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, Şanlıurfaspor karşısında aldıkları galibiyet için “Tam da ihtiyacımızın olduğu bir dönemde 3 puan aldık” dedi.

Takımın antrenman yaptığı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sahasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sportif direktör Ali Ravcı, geçen haftaki Şanlıurfaspor galibiyeti ve Erciyespor hazırlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa deplasmanından 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyleyen Ravcı, “Şanlıurfa’dan 3 puanla dönmek önemliydi, bunu başardık. Tam da ihtiyacımızın olduğu bir dönemde bu 3 puanı aldık. Deplasmanda olmasından dolayı da ayrı bir önem kazandı. Tabi daha önceki haftalarda aslında çok kötü oynamamamıza rağmen kaybettiğimiz maçlar var. Bir Balıkesirspor maçı, bir Denizli maçı. Şöyle bir göz önüne getirirsek bu maçları; Gerçekten bu maçlarda iyi futbol oynadık. Urfa maçında özellikle ikinci yarıda iyi mücadele ettik. Saha içerisinde oyuncuların yardımlaşması, çok istekli, arzulu oluşları bu galibiyeti getirdi. Bulduğumuz pozisyonları da değerlendirdik” dedi.

 

“TARAFTARIN İÇERİSİNE GİREN BAZI ART NİYETLİ İNSANLAR VAR”

Ravcı, iç sahada oynanacak Erciyes maçıyla ilgili yaptığı açıklamada ise, “Erciyes maçı var önümüzde. Bu maçta da galip gelmek istiyoruz. Gerek deplasmanlarda, gerekse iç sahada taraftarımızın bizi yalnız bırakmaması taktire şayan. Çünkü Malatyaspor’un taraftarı her zaman takımının yanında olmuştur. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum bizi deplasmanlarda yalnız bırakmadıkları için. Erciyes maçında da taraftarlarımızın desteğine kesinlikle ihtiyacımız var. Onlar bizim itici gücümüz çünkü. Fakat Yeni Malatyaspor’un gerçek taraftarı için söylemiyorum da taraftarın içerisine giren bazı art niyetli insanlar var. Özellikle maç oynanırken gol geciktiğinde protestoya çok erken başlıyorlar. Ben bunu yapmamalarını rica ediyorum. Çünkü maçın bitiş düdüğüne kadar beklemeleri hem takımın menfaatine, hem de biliyorsunuz deplasmanlarda takım daha oynuyor. İçeride maalesef bazı sıkıntılar oluyor. Futbolcular üzerinde baskı oluşuyor. En azından bunu asgariye indirgemek için taraftarlarımızın bu konuda daha dikkatli olmasını özellikle rica ediyorum” diye konuştu.

 

“BUGÜN YA DA YARIN BU KONUYU NETLEŞTİRECEĞİZ”

Ali Ravcı, kadro dışı bırakılan oyuncularla ilgili kulüp tarafından nasıl bir yol izleneceği yönünde sorulan soruya ise, “Dün yönetim kurulu toplantısı vardı. Bugün de hocamız Almanya’dan bir gün gecikmeyle geldi. Bugün öğleden sonra muhtemelen burada olacak. Hocamızla bir araya gelip tekrar bir durum değerlendirmesi yapacağız. Bugün ya da yarın bu konuyu netleştireceğiz” şeklinde cevap verdi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195