Title of a News Article

Hasret giderdiler...

özel haber

Hasret giderdiler...
banner206

Şanlıurfasporlu futbolculardan Onur Akbay ve Fevzi Elmas'ın çiğer kebabına olan özlemleri sona erdi. PTT 1. lig'de bu yıl Şampiyonluk hedefleyen kadroda yer alan Futbolculardan Onur Akbay ve Fevzi Elmas, Şanlıurfa'nın milli yiecekleri arasında yer alan çiğer kebabına olan özlemlerini Doğa Mangal'da giderdiler. 
Geçtiğimiz sezon  Şanlıurfasporun formasını başarıyla terleten futbolculardan  Onur ve Fevzi, yaklaşık üç ay süren tatil ve kamp döneminin ardından Kente geldiler. sezonun ilk maçını Elazığ'da oynayan ve ardından lige verilen Milli maç arasından dolayı üç gün izin yapan Futbolcular bugün kamp yapacakları Şanlıurfa'ya geldiler. Futbolculardan Onur Akbay ve Fevzi Elmas, ŞAnlıurfa'ya geldikleri gibi soluğu Vali konağı yanında bulunan Doğa Mangal'da aldılar. Çiğer kebabını çok özlediklerini ifade eden Onur Akbay' uzun süren tatil ve kamp döneminin ardından Şanlıurfa'da en çok kebap yemeklerini özledim,bugün çiğer kebabına olan özlemimi giderdim, Urfa yemeklerini çok özlemiştim, Doğa Mangal'ı tercih etmemizin nedeni ise hijyen ve lezzetli et tüketimi olduğu için buraya geldim'dedi. 
ŞAnlıurfa'ya gelen futbolcular akşam saatlerinde teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde ilk idmanlarına çıkarak, gelecek hafta sonu oynanacak olan Antalya deplasman maçının hazırlıklarını sürdürecekler. 

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195