Title of a News Article

Hepiniz kümeye düştünüz

.

Hepiniz kümeye düştünüz
banner206

Şanlıurfaspor'un 2. Lig'e gitmesinin en büyük sebebi yönetim olarak gösteriliyor. Sarı-Yeşilli yönetimin sezon içerisinde yaptığı büyük hatalar kümeye gitmemize neden oldu.

2011-2012 sezonunda mücadele ettiği 2. Lig'i şampiyon tamamlayarak TFF 1. Lig'e yükselmeye hak kazanan Şanlıurfaspor, 5 sezon sonra yeniden 2. Lig'e düştü. Ligi 36 puanla tamamlayan ve üçlü averajda Samsunspor ile Adana Demirspor'un gerisinde kalarak lige veda eden Şanlıurfaspor'da bu kötü gidişatın faturası yönetime ve transfer komitesine kesildi.

Sezon öncesinde Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin desteği ile İş Adamı İsmail Bağıban başkanlığında Şanlıurfaspor'a yeni yönetim seçilmişti. Milyonlarca TL borç nedeniyle 2016-2017 sezonuna ligde kalma parolası ile başlayan  Şanlıurfaspor Yönetimi, yaptığı hatalı transferler ve hoca değişiklikleri ile kötü inişli çıkışlı bir grafik çizerek küme düşme yoluna gitti.

 

4 Hoca değişti

Lige Ünal karaman ile başlayan Şanlıurfaspor, alınan başarısız sonuçların ardından takımı Kemal Kılıç'a teslim etmişti. Kılıç ile iyi bir gidişat yakalayan Urfaspor, daha sonra başarısız sonuçlarla birlikte bu hocayla da yollarını ayırmıştı. Bu defa takımın başına Ogün Temizkanoğlu'nu getiren yönetim, kötü gidişat devam edince ligin bitimine son 3 hafta kala takımı Hayati Soydaş'a teslim etmişti. Durum böyle olunca yani bir sezonda 4 hoca değiştirirsen kümeye gitmek kaçınılmaz oluyor.

 

Bakan Çelik ve Vali Tuna'nın büyük destekleri vardı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'nın, Şanlıurfaspor'a büyük maddi desteği olmasına rağmen Sarı-Yeşilli takımın küme düşmesi Şanlıurfa'da büyük şok etkisi yarattı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2017, 23:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halil
Halil - 7 yıl Önce

Buyukfirat hadi çık konuşsana senin gibileri varken ne kulüp kalır nede urfa spor kulübü bitti rezillik aba aba basın sözcüsü olmuş gitsin kaporta mesleğine talan ettiler bu kulübü yazıklar olsun diyorum buyukfirat gibi basın sözcüsü olmuş vay vay

Salih Tumbul
Salih Tumbul - 7 yıl Önce

Futbolcularımız Artık Paralarını Gönül Rahatlığıyla Harcayabilir

Avci
Avci - 7 yıl Önce

Yazıklar olsun size hesap sorulacak

SIRADAKİ HABER

banner195