Title of a News Article

Hilvan Belediyesinden Gençlere Sentetik Çim Saha

Hilvan Belediyesi ve Spor Toto işbirliği ile Hilvan'a yaptırılan sentetik çim sahasının açılışı gerçekleştirildi.

Hilvan Belediyesinden Gençlere Sentetik Çim Saha
banner206

Hilvan Belediyesi ve Spor Toto işbirliği ile Hilvan'a yaptırılan sentetik çim sahasının açılışı gerçekleştirildi.

 

Açılışa Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Mehmet kasım Gülpınar, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa Ak parti Milletvekili adayı Mehmet Arkan, Ak Parti Hilvan ilçe Başkanı Hanif Düzme, belediye meclis üyeleri ile STK temsilcileri katıldı.

 

İlçenin en kalabalık mahallesi olan Bağlar Mahallesine yaptırılan sentetik çim sahasının açılışında konuşan belediye başkanı Aslan Ali Bayık, ilçedeki merkez ve kırsal mahallelerde hizmetlerin eşitlendiğini söyledi. Bayık ' Her konuda başlattığımız çalışmalarımızla, önce altyapımızı, yollarımızı, parklarımızı ve okullarımızı yaptık. Şimdi de gençlerimizin sosyal ve sportif faaliyetler konusunda aktif olmaları için ilçemizin genç nüfus bakımından en yoğun olan mahallemiz olan Bağlar Mahallesinde Spor Toto'nun katkılarıyla sentetik çim sahasını yaptık. İnşallah gençlerimiz burada güzel bir zaman geçirir ve başarılı bir sporcu olurlar' dedi.

 

Açılışa katılan ve mahallenin gençlerinden eğitim ve spora önem vermelerini isteyen Şanlıurfa Ak parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ' Bugün burada açılışını yaptığımız sentetik çim saha, gençlere ve çocuklara verdiğimiz değerin en açık bir göstergesidir. Bu tür çalışmalar yaygınlaştığı zaman, Hilvan'daki gençlerin profesyonel birer sporcu olmamaları için hiç bir neden olmayacaktır' dedi.

 

Açılışın ardından Milletvekili Gülpınar. sentetik çim sahada yaptığı penaltı atışını gole çevirdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195