Title of a News Article

Hilvan Belediyesi'nden Liseler Arası Koşu Yarışması

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Hilvan Belediyesi tarafından düzenlenen koşu yarışmasında dereceye girenler sahiplerini buldu.

 

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Hilvan Belediyesi tarafından düzenlenen koşu yarışmasında dereceye girenler sahiplerini buldu. 


Hilvan Belediyesi tarafından bu yıl ilkini gerçekleştirilen koşu yarışmasında Hilvan'da eğitim veren 6 liseden yarışmacılar katıldı. Kız ve erkek kategorisi olarak iki ayrı kategoride düzenlenen koşu yarışmasına katılan öğrenciler, dereceye girmek için ter döktü. 

Erkeklerin 2 bin metre, kızların da 1500 metre mesafe koştuğu yarışmada dereceye girenler altınla ödüllendirildi.

Kız ve erkek kategorinde yarışmada birinciliği elde edenler ödüllerini Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay'ın elinden aldı.

Ödül töreninde konuşan Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay ' Çok yaşamak için yürümek lazım, yürümek sağlıklı ve uzun bir ömrün püf noktasıdır' dedi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödül veren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yarışmaya katılan öğrencilere ve yarışmanın düzenlenmesine katkı sağlayan Hilvan milli eğitim camiasına teşekkür ederek,  belediyecilik sadece bilinen rutin belediye hizmetleriyle sınırlı değildir. Sosyal belediyecilikte de üstümüze düşeni yapmak adına ve gençlerimizi spora teşvik etmek adına bu yarışmayı düzenledik. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecektir dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195