Title of a News Article

İsmail Bağıban'dan flaş 'hoca' açıklaması

.

İsmail Bağıban'dan flaş 'hoca' açıklaması
banner206

Şanlıurfaspor Yönetimi, Teknik Direktör Hüseyin Dağ’dan boşalan koltuğu doldurabilmek için hoca arayışlarını sürdürüyor. Şanlıurfaspor 2. Başkanı İsmail Bağıban, “Kaliteli bir hocayla anlaşacağız, yeter ki sabırlı olalım” dedi.

 

UĞUR BUDAK

PTT 1. Lig’de bu sezon aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle önce lige başladığı Teknik Direktör Engin Korukır ve 4-0’lık Alanyaspor yenilgisinin ardından da Hüseyin Dağ ile yollarını ayıran Şanlıurfaspor’da, yeni hoca arayışları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Yeşillilerin, gündeminde tecrübeli 4-5 isim bulunuyor.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlularından Kerem Şimşek ve Nihat Kırmızı, İstanbul’da bu hocalarla görüşmelerini sürdürüyor.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı İsmail Bağıban, Sarı-Yeşilli ekibi başarıya taşıyabilecek bir hoca aradıklarını söyledi. Hoca konusunda çok aceleci davranmak istemediklerini vurgulayan Bağıban, “Şuanda 4-5 hocayla görüşme halindeyiz. Bunların isimlerini vermem hoş olmaz, sabırlı olmamız gerekiyor, inşallah birkaç gün içerisinde tecrübeli bir hocayla anlaşma sağlayacağız” dedi.

 

“Bizim yerimiz burası değil”

 Bu sezon istedikleri sonuçları alamadıklarından dolayı üzüntülü olduklarını vurgulayan Bağıban, “Bizim yerimiz alt sıralar değildir ama maalesef bazı şanssızlıklardan dolayı şuanda 16. Sırada yer alıyoruz. Takımımızın bu kötü günleri atlatıp üst sıralara oynayacağı günleri göreceğimize inanıyorum. Yeter ki taraftarlarımız bizlere destek versinler, taraftarlarımızı bu kötü günlerimizde de yanımızda görmek istiyoruz. Yeni gelecek hocayla birlikte başarılı sonuçları alacağımıza güveniyorum” diye ifade etti.  

Bu arada Şanlıurfaspor Engin Korukır döneminde ilk 4 maçta 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 2 puan toplayabilmişti. Hüseyin Dağ ise takımın başında çıktığı 8 maçta 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan toplayabildi.

Öte yandan yeni hoca bulunana kadar takımı Hüseyin Dağ’ın yardımcısı Metin Akçevre’nin çalıştıracağı öğrenildi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195