Title of a News Article

İşte bu olmadı!

 İşte bu olmadı!
banner206

Şanlıurfaspor’da bugüne kadar 4 Bin 750 kişinin Passolig Kartı aldığı öğrenildi. Bu sayıyı az bulan Urfaspor Yönetimi, taraftarı Passolig Kartı almaya davet etti. 

UĞUR BUDAK
Lige şampiyonluk hedefiyle başlayan ve şuanda 18 puanla 4. Sırada yer alarak zirve mücadelesi veren Şanlıurfaspor, henüz taraftardan beklediği desteği bulamadı. Sezon başında GAP Arena’da yaşanan çim sorunu nedeniyle evinde oynaması gereken Adanaspor, Elazığspor  ve Orduspor karşılaşmalarını il dışında oynamak zorunda kalan ve bundan dolayı  hem maddi ve manevi kayıp yaşayan Şanlıurfaspor, ligin 8. Haftasında GAP Arena’da oynadığı Manisaspor maçında olduğu Adana Demirspor karşılaşmasında da taraftardan istediğini bulamayacak. Çünkü Urfaspor’da şuana kadar 4 Bin 750 kişinin, Passolig Kartı aldığı ortaya çıktı. Karşılaşmalara Passolig Kartsız girilmemesinden dolayı Adana Demirspor maçında da taraftar sayısının 5 Bin’i geçmemesinden endişe ediliyor. 

Taraftara çağrı
Geçtiğimiz yıllarda her maçını ortalama 15 ile 20 Bin taraftara oynayan Şanlıurfaspor’da, Passolig kartı uygulamasından dolayı bu sezon iyi gidişat olmasına rağmen taraftarın ilgisiz kaldığı görülüyor. Bu duruma yönetim ile futbolcular üzülürken, Yöneticiler yaptıkları açıklamada, Urfaspor’a gönül veren herkesi Passolig Kartı almaya davet etti. Şanlıurfaspor’un şampiyonluğa oynadığını belirten yöneticiler, “Şuana kadar 4 Bin 750 Passolig Kartı satılmış. Bu şampyionluk için mücadele eden bir takıma yakışmıyor. Biz Türkiye’de en çok Passolig Kartı satan birinci takm olmalıyız. Taraftarımızı şampiyonluk yolunda yanımızda görmek istiyoruz. Bunun için tüm taraftarlarımızı GAP Arena Stadyumu yanında bulunan Passolig Kartı satış noktasına giderek, kartlarını almalarını istiyoruz. Aksi takdirde kart almayanlar karşılaşmalara giremeyecektir” dediler.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195