Title of a News Article

İşte o 3 futbolcu...

İşte o 3 futbolcu...
banner206
Şanlıurfaspor’un dış transferde el sıkıştığı 3 futbolcunun, önümüzdeki sezon Sarı-Yeşilli ekibe büyük oranda faydalı olacağına inanılıyor.

PTT 1. Lig’de gelecek sezon Süper Lig’e yükselme hesapları yapan Şanlıurfaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Yeşilliler, iç transferde Şenol Akın ve Mustafa Alan ile yeniden anlaşırken, dış transferde de 3 önemli futbolcu ile el sıkıştı. Sarı-Yeşilliler, geçtiğimiz sezon Manisaspor’da kiralık olarak forma giyen Sivasspor’dan Abdulkadir Özgen, Trabzonspor’dan Gökhan Alsan ve Göksu Alhas ile ilgili olarak kulüpleri ile anlaşmaya vardı. 

Şanlıurfaspor’a büyük katkı sağlaması beklenen o futbolcuları tanıyalım…

 

Abdulkadir Özgen

Şanlıurfaspor’un transfer ettiği isimlerden olan Abdulkadir Özgen, Almanya’da başladığı futbol hayatında bugüne kadar sırasıyla Alemannia Aachen, Kayserispor, Bucaspor, Sivasspor, Samsunspor ve Manisaspor formalarını terletti. 

1986 Almanya doğumlu olan Abdülkadir Özgen, SV Breinig takımında futbola başladı.

2006 yılında Alemannia Aachen takımına dahil olan forvet oyuncusu, 2006-2007 yılında Alemannia Aachen'ın Paf takımında oynadı.  Özgen, 2007-2008 ve 2008-2009 yıllarında ise Alemannia Aachen'da forma giydi.

Abdulkadir Özgen’in Türkiye macerası ise 2010 yılında Kayserispor’la başladı. Kayserispor’da kadroya girmekte zorlanan Özgen, devre arasında takımından ayrılarak Bucaspor ile anlaştı. Bucaspor’da gösterdiği performans ve attığı gollerle takdir toplayan Gurbetçi Futbolcu, 2012 yılının taz transfer döneminde Sivaspor ile 3 yıllığına sözleşme imzaladı. Sivasspor ile sözleşmesi devam eden Özgen, 2012-2013 futbol sezonunun devre arasında Samsunspor’a ve geçtiğimiz sezon ise Manisaspor’a kiralanmıştı.

 

Manisa’da 13 gol kaydetti

Başarılı golcü, geçtiğimiz sezon Manisaspor ile 22 karşılaşmada görev yaparken, 13 kez rakip fileleri havalandırdı. Abdulkadir Özgen, bu gollerden birini de geçtiğimiz sezon Manisaspor’un GAP Arena’da 2-0 galip geldiği Urfaspor’a kaydetmişti.

 

Gökhan Alsan

Şanlıurfaspor’un kadrosuna kattığı bir diğer futbolcu da Gökhan Alsan. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, 1990 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. 2002 yılında Trabzonspor’da futbol hayatına ‘merhaba’ diyen genç futbolcu, 2009 yılında Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da mücadele etmeye başladı. Orta saha ön libero ve forvet arkası oynayan Gökhan Alsan, koşan, istikrarı, mücadeleci yapısı, akıl dolu pasları, uzaktan şutları ve duran toplardaki etkili performansıyla göze çarpıyor.

2013-14 sezonunun ilk yarısında ise Gökhan "10" numaralı formasıyla forvet arkası mevkiinde 16 maça çıkmış 4 gol atmış ve 2 asist yapmıştır. Devre arasında ise Trabzonspor'un Antalya kampına çağırılan Alsan’ın performansı beğenilerek A takıma alınmıştı.

Gökhan Alsan, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında 1461 Trabzonspor’la 18 karşılaşmaya çıkarken, ikinci yarıda da Trabzonspor ile 2 karşılaşmada görev aldı. Alsan’ın 1461 Trabzonspor forması ile 4 golü de bulunuyor.

 

Göksu Alhas

Sarı-Yeşilli ekibin renklerine bağladığı üçüncü isim ise Göksu Alhas. Göksu Halhas da, 1990 yılında Trabzon’un Alaklı ilçesinde dünyaya gözlerini açmış. Futbola 7 yaşında Trabzon’un alt yapısında başlayan sağ bek oyuncusu, TFF PAF Ligi'ndeki ilk sezonunda görev aldığı 29 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırdı. 2008-09 sezonunun ilk yarısında PAF takımda gösterdiği performansla dikkatleri çeken ve dönemin teknik direktörü Ersun Yanal tarafından devre arası kampına götürülen genç futbolcu, daha sonra A takıma alındı ve 5 Ocak 2009 tarihinde takımıyla 4,5 senelik profesyonel sözleşme imzaladı.

Trabzonspor'la ilk maçına sözleşme imzaladıktan bir gün sonraki Fortis Türkiye Kupası müsabakasında Antalyaspor ile oynanan maçta çıktı ve bu karşılaşmada yedi dakika forma giydi. Yine aynı sezon TFF PAF Ligi'nde attığı 22 golle ligin gol kralı oldu. Yine aynı sezonun başında teknik direktör Hugo Broos tarafından kendisini geliştirmesi için kiralık olarak Trabzon Karadenizspor'a gönderildi.

Göksu Alhas, geçtğimiz sezon 1461 Trabzonspor formasıyla 33 maçta görev yaptı.

Göksu, şimdiye kadar U-16, U-18 ve U-19 milli takımlarında da forma giydi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2014, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195