Title of a News Article

İşte Urfaspor'un birinci hedefi!

İşte Urfaspor'un birinci hedefi!
banner206
UĞUR BUDAK 
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, öncelikli hedeflerinin 40 puanın üzerine çıkmak olduğunu belirterek, “Ligi iyi bir konumda bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

PTT 1. Lig’de haftayı Bolu beraberliği ile kapatan Şanlıurfaspor, dün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına start verdi. Pazar günü GAP Arena’da Gaziantyep Büyükşehir’i ağırlayacak olan Sarı-Yeşilliler, bu karşılaşmaya da galibiyet parolasıyla başladı. Teknik Direktör Hüseyin Dağ yönetiminde gerçekleşen ve düz koşu ile başlayan antrenmanda, dar alanda top çalışması ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıldı.

Şanlıurfaspor’un başında çıktığı iki maçta 4 puan alan Teknik Direktör Hüseyin Dağ, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti. Bu maçın hazırlıklarına başladıklarını dile getiren Dağ, “Her maça olduğu gibi bu maça da galibiyet için çıkacağız. Bu karşılaşmayı da seyircimizin desteğiyle kayıpsız atlatıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Birinci hedeflerinin 40 puanın üzerine çıkmak olduğunu vurgulayan Hüseyin Dağ, “40 Puanın üzerine çıktıktan sonra seyirciye iyi bir futbol ve ligi üst sıralarda tamamlamak için gayret edeceğiz. Alabildiğimiz kadar puanları almaya çalışacağız” diye ifade etti.

 

“Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın”

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, taraftara da mesaj göndererek, “Antep maçında taraftarımıza da büyük görev düşecek. Tüm Şanlıurfalı taraftarlarımızı Antep maçında tribünlere bekliyoruz, onların desteği ile bu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Urfaspor’da mazeret kabul edilmiyor!

Şanlıurfaspor’da sakatlığı bulunan Nahir Oyal ve Şenol Akın, Gaziantep B.B. Spor maçında oynamayacak. Banahene’nin durumu ise belirsizliğini koruyor.

Şanlıurfaspor’da yaşanan sakatlıkları teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Nahir Oyal ve Şenol Akın’ın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Haftalardır sahalardan uzak kalan bir diğer isim olan Banahene’nin durumu ise bu hafta belli olacak. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Banahene’nin Antep maçında oynayıp oynayamayacanın birkaç gün içerisinde belli olacağını bildirdi. Dağ, “Sakatlıkların olması bizim için dezavantaj oluyor. Özellikle Banahene’nin takıma katılması bize büyük güğç verecek. Ancak yine de biz mazeretlerin arkasına sığınmıyoruz, en güzel futbolu oynatabilmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195