Title of a News Article

İŞTE URFASPORUN YENI YÖNETİMİ

.

İŞTE URFASPORUN YENI YÖNETİMİ
banner206

Şanlıurfaspor olağan kongresinde ilk bölümde mali bütçe ibrasından sonra öğleden sonraki bölümde ise yönetim kurulunun seçimine geçildi. 
2.ligde mücadele edecek olan Şanlıurfaspor kongre krizini anlattı. Kongreye delegelerin yazılımı damgasını vurdu. Daha önce Başkan adayı olacakları kamuoyuna açıklanan İsimlerden Kemal Süt ve mehmet İpek adaylık listesini divana sunmadılar. 

Çoğunluğunun sağlanmasının ardından geçilen kongrede mevcut başkan Emin Yetim'in tek aday olduğu seçime gidildi. Yetim açık oylama usulü yapılan seçimde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Emin Yetim, kendisine destek olanlara teşekkür ederek, "Gelecekte Şanlıurfaspor'u şampiyon yapmakla yetinmeyeceğiz. Bunun yanında alt yapıyı çalışır hale getirecek ve kulübe kalıcı gelir konusunda çalışacağız. Başarı için kalıcı gelir ve alt yapı konusu çok önemli ve bu iki konuyu mutlaka çözmek istiyoruz, kongreye katılan delegeler ve taraftarlar herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
2.ligde mücadele edecek olan Şanlıurfaspor da bu sezon takımı yönetecek olan yeni yönetimde fazla değişiklik olmadığı görüldü. 

İşte Emin Yetim başkanlığında ki yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor. 

Emin Yetim
Ahmet Ekinci
Ömer Kapaklı 
Celâl Yıldız 
Ahmet Kaplan
İsmail Güven
Reşit Yıldız
Ibrahim Kubat
Cihan Canbeyli
Yunus Emre Aksu
Hasan Kaya
Reşat Toprak
Mehmet Büyükfırat 
Ahmet Bulut 
Giray küçük 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 13:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 7 yıl Önce

anlaşılan bunlar takımı amatör lige düşürmeden bırakmayacaklar.

Physics
Physics - 7 yıl Önce

Ekinciye güveniyorum yeniden toparlanacaktır takım sadece biz halk olarak yanlarında olmalıyız

Kemal Saraçoğlu
Kemal Saraçoğlu - 7 yıl Önce

Tebrikler

Vatandaş xx
Vatandaş xx - 7 yıl Önce

Klavye kahramanlığı yapmak kolay..önemli olan kongre günü çıkıp takıma sahip çıkmak. Bunu da ekinci ve arkadaslari yaptı. Tebrikler yeni yonetim

SIRADAKİ HABER

banner195