Title of a News Article

JANDARMA KOŞUSU NEFES KESTİ

Şanlıurfa hipodromunda düzenlenen Jandarma Koşusunu (KV-6) Mahmut Karakeçi'nin WHİTE IRON isimli safkanı, jokeyi Mahmut Ünlü ile kazandı. Yapılan koşuda Nuri Çelik'in COŞKUNNİL isimli safkanı, jokeyi Ferit Yardımcı ile ikinci olurken, yine Mahmut Karakeçi'nin TOMS TO TOMS isimli safkanı, jokeyi Mehmet Akyavuz ile üçüncü oldu.

Şanlıurfa hipodromunda geçtiğimiz haftalarda başlayan gece yarışları devam ediyor. Son olarak yapılan Jandarma koşusuna İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü'nün yanı sıra Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Yılmaz ile çok sayıda subay, astsubay ve yarış severler katıldı. Yapılan koşunun ardından birinci, ikinci ve üçüncü gelen jokeylere ve at sahiplerine ödüllerini İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü takdim etti. Yapılan ödül töreninin ardından bir açıklama yapan İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, Jandarmanın 176. kuruluş yıldönümü olduğunu hatırlatarak; "Jandarma koşusu icra edildi, biliyorsunuz Şanlıurfa hipodromunda gece koşuları da başladı. Çok keyifli bir koşu izledik, hakikaten buradaki görevli arkadaşlarda bu yılın en güzel koşusu olduğunu söylediler. Birinci, ikinci ve üçüncü olan jokeylerimize Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gönderilen hediyeleri ve kupaları takdim edildi. Yine aynı şekilde at sahiplerine de bir takım hediyeler verildi. Her yıl bir koşu fedakar Jandarma teşkilatına ayrılmaktadır. Bu maksatla da federasyonumuza teşekkürlerimizi sunuyoruz." Diye konuştu.

Hipodrom Müdürü Mehmet Kazoğlu ise; "2015 yılında bildiğiniz üzere hem atçılık hemde Şanlıurfa için gerçekten büyük yatırımlar yapıldı. Gece yarışları 2015 yılında Şanlıurfa'ya güzel bir renk kattı. Bu akşamda Jandarma koşusunu seyrettik ve çok güzel bir yarış izledik. Şanlıurfa'da gece yarışlarının yapılması ve bu yılın 12 ayı olması gerek Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfa ekonomisine, yarış severlere gerçekten güzel bir renk kattığını düşüyoruz. Bundan sonra düzenlenecek koşularda da havalarında ısınmasıyla birlikte hipodromumuza büyük bir ilgi olacağını Şanlıurfa'da zaten var olan at merakına hipodromumuzla birlikte vatandaşlarımızın ilgi göstermelerini bekliyoruz. Bugün Jandarma koşumuzun kupasını verdik. Perşembe günü ise Haliliye Belediye Başkanlığımızın koşusu bulunmaktadır, Perşembe günü de tüm Şanlıurfalıları bekliyoruz, daha da güzel yarışlar olacağını tahmin ediyoruz." Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015, 21:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195