Title of a News Article

Karaköprü Belediyespor farkını gösterdi

.

Karaköprü Belediyespor farkını gösterdi
banner206

BAL ligi 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor evinde konuk ettiği lider Elaziz Bldspor’u 2-1 yenerek liderlikten etti. Kırmızı Siyahlı ekibe galibiyeti getiren goller Semih ve Recep’ten geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta mücadele eden Karaköprü Beleidyespor lider Elaziz Belediyespor’u 2-1 yenerek evine eli boş gönderdi.

 Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan zorlu maçı, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra, Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Göçebeler, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkanı ve yüzlerce taraftar izledi.

Maça Karaköprü Belediyespor hızlı başladı. Maçın henüz 4. Dakikasında sağ kanattan gelen ortaya iyi yükselen Semih topu filelerle buluşturarak Karaköprü Belediyespor’u öne geçiren golü attı. İlk yarının son bölümünde konuk Elaziz Belediyespor eşitlik sayısı için baskısını arttırdı. Dakika 44’te Elaziz Belediyespor atağında ceza sahası dışından kaleye gönderilen top defansa çarparak kaleci Ahmet’i yanıltıp filelerle buluştu. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

 Maçın ikinci yarısına daha agresif başlayan ev sahibi Karaköprü Belediyespor maçın 50. Dakikasında Recep’le bir kez daha öne geçti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi Karaköprü Belediyespor sahadan 2-1 üstünlükle ayrıldı. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte Karaköprü Belediyespor’lu futbolcular büyük bir coşku yaşadı.

Karaköprü Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 36’ya çıkararak lider Adıyaman 1954’ün 1 puan gerisinde zirveye bir adım daha yaklaştı.

Karaköprü Belediyespor’a 3 puanı getiren golleri atan Semih ve Recep maç sonu yaptığı açıklamada, aldıkları galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

 Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Görgün ise, maçın çok zorlu geçeceğini bildiklerini, hafta başından bu yana bu maça hazırlandıklarını, aldıkları galibiyetten dolayı takımı kutladı.

 Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Göçebeler ise, şampiyonluk yolunda emin adımlarla hedefe doğru ilerlediklerini söyledi..

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2016, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195