Title of a News Article

Karaköprü Belediyespor kader maçına çıkacak

.

Karaköprü Belediyespor kader maçına çıkacak
banner206
 Bölgesel Amatör Ligi'nde bu haftayı bay geçirecek olan Karaköprü Belediyespor, diğer hafta sahasında lider Adıyaman 1954 Spor ile çok önemli bir maça çıkacak.

 

UĞUR BUDAK

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Fidanspor'u 2-0 yenerek üst üste 9. Galibiyetini alan Karaköprü Belediyespor, ligin 17. Haftasını maç yapmadan geçirecek. Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu'nun göreve gelmesi ile birlikte fırtına gibi esen ve 35 puanla liderin 3 puan gerisinde 2. Sırada yer alan Kırmızı-Siyahlılar, bugün bir araya gelerek ligin 18. Haftasında sahasında karşılaşacağı Adıyaman 1954 Spor maçının hazırlıklarına start verecek.

 

Şahapoğlu: Hedefimiz liderlik

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, Urfastar'a yaptığı açıklamada, Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta liderlik koltuğuna oturmak istediklerini söyledi. Karaköprü Belediyespor'un 9 haftadır galip gelmesinden dolayı büyük mutluluk yaşadıkların vurgulayan Şahapoğlu, “Bu gaibiyetlerde emeği geçen futbolcu kardeşlerimi ve taraftarlarımızı kutluyorum” dedi.

Karaköprü Belediyespor'un 3. Lig'i hak ettiğini vurgulayan Şahapoğlu, “Karaköprü'yü 3. Lig'e yükseltebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu konuda herkesten destek bekliyoruz. Bu haftayı Bay geçireceğiz, diğer hafta ise liderle sahamızda oynayacağız. Çok zorlu bir maç olacak ama taraftarlarımızın desteği ile bu maçı kazanıp liderliğe bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2017, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195