Title of a News Article

Karaköprü Belediyespor kendine geldi

.

Karaköprü Belediyespor kendine geldi
banner206

 Karaköprü Belediyespor yeni teknik direktörüyle çıktığı ilk maçta sahasında Elazığ Yol Spor'u 5-2'lik farklı skorla mağlup ederek dört haftalık galibiyet hasretini dindirirken, kötü gidişe son verdi.

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, 7. hafta maçında sahasında Elazığ Yol Spor'u 5-2 mağlup etti. Hafta başında göreve getirilen teknik direktör Bedih Şahapoğlu yönetiminde ilk maçına çıkan Karaköprü ekibi, baştan sona üstün oynadığı maçı rahat kazandı. Faruk Çelik Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada Karaköprü Belediyespor maçın 15. dakikasında 1-0 geriye düşerken golden bir dakika sonra takım kaptanı İbrahim Ülüm'ün güzel golüyle beraberliği yakaladı. Maçın 30. dakikasında kullanılan serbest vuruşta Emin Aba'nın golüyle tekrar öne geçen Karaköprü Belediyespor, daha sonra yapılan hata sonucu kalesinde golü gördü ve ilk yarı 2-2 eşitlikle sona erdi. 

 

İkinci yarıda daha baskılı oynayan ev sahibi ekip Burçağ Başel'in yıldızlaşarak 2 gol attığı yarıda son dakikada Ferhat Uysal'ın kafa golüyle maçı 5-2 kazandı. 

 

Maç sonunda açıklama yapan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, takımın  başında çıktığı ilk maçta güzel bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra çok önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta Kahramanmaraş Sakaryaspor deplasmanında da galip gelerek çıkış yakalamak istiyoruz" diye konuştu. 

 

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ise alınan galibiyetten dolayı takımı ve teknik ekibi tebrik ederken, bu galibiyetle çıkış yakalama istediklerini söyledi. Başkan Kudat, "Yeni teknik ekibimizle birlikte güzel bir galibiyet aldık. İnşallah bu maç çıkış maçımız olur ve önümüzdeki haftalarda alacağımız galibiyetlerle devreyi üst sıralarda kapatırız. Bu maçta güzel bir mücadele sergileyen takımımızı teknik ekibimizi tebrik ediyor ve bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Karaköprü Belediyespor bu galibiyetle 7. maçında puanını 11'e yükseltirken, rakibi Elazığ Yol Spor 7 puanda kaldı. 

Bu arada BAL'daki bir diğer temsilcimiz 11 Nisanspor ise deplasmanda 1920 Maraspor'a 2-1 yenildi.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2016, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195