Title of a News Article

Karaköprü Belediyespor’da seçmelere yoğun ilgi

.

Karaköprü Belediyespor’un 1994-1999 arası doğumlu lisanslı futbolcu seçmelerine yoğun ilgi gösterildi. Seçmelere yaklaşık 150 futbolcu katılırken, başarılı görülen futbolcular takıma kazandırılacak.

Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak Şanlıurfa’yı profesyonel olarak temsil edecek ikinci takım olmaya hak kazanan Karaköprü Belediyespor’un, Şanlıurfa’ya yeni yetenekler kazandırmak adına yaptığı seçmelere yoğun ilgi gösterildi. 1994-1999 arası lisanslı futbolcuların katılabildiği seçmelere Şanlıurfa’dan ve komşu şehirlerden 150 civarında futbolcu katıldı. Seçmelere Şanlıurfa’daki Suriyeli futbolcular da katılım gösterdi.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve yöneticilerin de takip ettiği seçmeler 2 gün sürerken, teknik direktör Bülent Topuzoğlu ile yardımcıları seçmelere katılan futbolcuları dikkatle takip etti. Seçmelerde başarılı görülen futbolcular yapılacak değerlendirmelerin ardından takıma kazandırılacak.

Seçmelerin ardından açıklama yapan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, A takıma Şanlıurfalı gençleri kazandırmak adına böyle bir seçme yaptıklarını belirterek, “Hocalarımız seçmelere gelen futbolcu kardeşlerimizi izlediler. Gerekli değerlendirmeleri yaparak başarılı gençleri takımımıza kazandıracaklardır. Seçmelere gelen bütün futbolculara teşekkür ediyorum” dedi.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu ise takıma faydalı olabilecek gençleri izlemek için seçme yaptıklarını ve başarılı olan futbolcuları takımın kademelerine kazandırmaya çalışacaklarını dile getirerek yapılan seçmelerin kulübe hayırlı olmasını diledi.


Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2017, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195