Title of a News Article

Karaköprü'de imzalar atılmaya başlandı

Karaköprü'de imzalar atılmaya başlandı
banner206

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Karaköprü Belediyespor, dış transferde 6 ve iç transferde de 1 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda 3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor, yeni sezon için şampiyonluk kadrosu oluşturuyor. Geçen sezon Serin Belediyespor'u şampiyon yaparak 2. Lig'e yükselmesini sağlayan Teknik Direktör Mehmet Şansal ile anlaşan Karaköprü Belediyespor, yeni hocanın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Karaköprü Belediyespor, şuana kadar dış transferde 6 ve iç transferde de 1 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda 2. lig'i hedefleyen Urfa temsilcisi, geçen sezon Serik Belediyespor formasını terleten Stoper Erdal Pekdemir ve sağ bek Taner Kahriman, 24 Erzincanspor formasını giyen orta saha oyuncusu Erdi Kasapoğlu, 24 Erzincanspor'un kalecisi Ersel Çetinkaya, Hacettepe'den forvet oyuncusu Ozan Can Dursun, Erokspor'dan orta saha oyuncusu Umut Pusat'ı kadrosuna kattı. İç transferde ise Nuh Aşkın ile yeniden sözleşme imzalandı. 

Karaköprü Belediyespor'un transfer çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. 

Bu arada Karaköprü Belediyespor, 20 Eylül'de oynanacak ligin ilk haftasında sahasında Silivrispor'u konuk edecek. 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2020, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195