Title of a News Article

Karaköprü golcüsünü buldu

.

Karaköprü golcüsünü buldu
banner206
Transfer çalışmalarına hız veren Karbel Karaköprü Belediyespor forvet oyuncusu Batuhan Er’i kadrosuna kattı. Batuhan Er, Kırmızı Siyahlı ekibin Kartepe’de ki 1. Etap kampına katılacak.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Karbel Karaköprü Belediyespor iddialı bir sezon geçirmek için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı Siyahlı ekip son olarak Anagold 24Erzincanspor' da forması giyen forvet oyuncusu Batuhan Er’i kadrosuna kattı.

Son günlerde yaptığı transferlerle dikkat çeken Karaköprü ekibi, santrafor bölgesindeki açığı doldurmak adına Spor Toto 3. Ligin önemli forvetlerinden Batuhan Er ile sözleşme imzaladı.

Son olarak Anagold 24Erzincanspor forması giyen başarılı forvet TFF 3. Ligde 78 maçta 40 gole imza attı. Batuhan Er, Kastamonu 1966 , Bayburt İl Özel İdare Anagold 24Erzincanspor ve Karacabey Birlikspor gibi takımlarda forma giydi.

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, Batuhan bu ligde kendini kanıtlamış bir futbolcu olduğunu ifade ederek hayırlı olmasını diledi.

Başkan Aslan, “Transfer çalışmalarımız teknik heyetimizin raporu ve incelemeler doğrultusunda sona yaklaştı. Forvet hattında eksikliğimizi de Batuhan’ı transfer ederek kapattık. Biz bu ligde de başarılı olmak için kolları sıvadık ve bunun için iddialı bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2018, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195