Title of a News Article

Karaköprü için kader haftası

.

Karaköprü için kader haftası
banner206

BAL  23. haftasında dananın kuyruğu kopacak. Gaziantep'te Şehit Kamil'in konuğu olacak olan Karaköprü Belediyespor'da hedef mutlak galibiyet. Şanlıurfa'nın diğer takımı olan 11 Nisanspor ise kendi sahasında konuk edeceği lider Arabanspor'u yenerek Karaköprü Belediyespor'un önünü açmak isteyecek.

Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta son iki maç kaldı. Şampiyonluk mücadelesi veren ve 51 puanla 2. Sırada yer alan Karaköprü Belediyespor, ligin 25. Haftasında deplasmanda Şehit Kamil Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 52 Puanla lider Araban Belediyespo’un 1 puan gerisinde yer alan Karaköprü, Şehit Kamil’i devirip liderin de puan kaybetmesi ile birlikte liderlik koltuğuna oturmayı planlıyor. Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu yönetiminde zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Karaköprü, Pazar günü saat 15.00’te karşılaşacağı Şehit Kamil’i mutlak yenmek istiyor.

 

11 Nisan, lideri konuk ediyor

Bu arada aynı grupta Şanlıurfa’yı temsil eden bir diğer temsilcimiz 11 Nisanspor ise, sahasında lider Araban Belediyespor’u konuk edecek. Sarı-Yeşilliler, Araban Belediyespor maçından puan yada puanlar alarak Karaköprü Belediyespor’un şampiyon olabilmesinde büyük katkı sağlamayı planlıyor. 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195