Title of a News Article

Karaköprü iddialı!

Karaköprü iddialı!
banner206

Karaköprü Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Edirnespor ile sahasında karşılaşacak. Karaköprü Teknik Direktörü Hüseyin Dağ ile Karaköprü Sportif Direktörü Bedih Şahapoğlu, Edirne maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, ligin 6’ncı haftasında yarın saat 14.30’da Faruk Çelik Stadı’nda Edirnespor ile karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa temsilcisi, zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı.

DAĞ: EDİRNE MAÇINDAN GALİBİYETLE AYRILMAK İSTİYORUZ

Karaköprü Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, geçen hafta kazançlı bir hafta olduğunu belirterek, “İlk maçta Ceyhan’ı yendik, hafta içinde de Kızılcabölük’ü eledik ve daha sonra da çok iyi oynamamıza rağmen Tepecik maçından 1 puanla ayrıldık. Bu trendin, bu atmosferin, bu sevincin devam etmesi için Edirnespor maçından da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yaptık, Karaköprüspor her maça 3 puan için çıkar, Edirne maçında da hedefimiz 3 puan olacak” dedi.

Edirne’nin 9 puanı olduğunu ve ligde mağlubiyeti olmadığına dikkat çeken Dağ, “İnşallah Edirne ilk mağlubiyetini Şanlıurfa’da alacak” diye ifade etti.

ŞAHAPOĞLU:  HEDEFİMİZ 3 PUAN

Karaköprü Belediyespor Sportif Direktörü Bedih Şahapoğlu ise, Edirne maçına çok güzel bir şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, “Amacımız yarınki maçı galibiyetle kapatmak. Rakibimiz zirveye oynayan bir takım. İnşallah güzel bir galibiyet alacağız. Geçen hafta Tepecik’te 3 puanı kaçırdık, 4 net pozisyonumuz vardı, gol atamadık, biraz şanssızlık oldu. Takımımız şimdi daha iyi, inşallah yarınki maçı da saha ve seyirci avantajımızı kullanarak Edirnespor’u yenerek 3 puanı almayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Bu arada zorlu karşılaşma öncesinde; Karaköprü Belediyespor 8 puanla 6., Edirnespor ise 9 puanla 3. Sırada bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195