Title of a News Article

Karaköprü İnönü'yü gözüne kestirdi

.

Karaköprü İnönü'yü gözüne kestirdi
banner206

Bölgesel Amatör Lig 2. grupta son 5 maçından da galibiyet alarak iyi bir çıkış yakalayan Karaköprü Belediyespor, ilk devrenin son maçında deplasmanda karşılaşacağı Malatya İnönü Üniversitesi maçının hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Malatya İnönü Üniversitesi maçının hazırlıklarına devam ediyor. Ligde oynadığı son 5 maçtan galibiyetle ayrılan ve şampiyonluk yarışına ortak olan kırmızı siyahlı ekip, ilk devrenin son maçında karşılaşacağı İnönü Üniversitesi maçının hazırlıklarına Karaköprü Faruk Çelik Spor Kompleksi'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Takımın başına geldikten sonra çıktığı 5 maçı da kazanan Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Bedih Şahapoğlu, ilk devredeki son maçı da kazanarak hem galibiyet serisini sürdürmek hem de devreyi galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi. Şahapoğlu, "Cumartesi günü Malatya deplasmanı için yola çıkacağız. Şu ana kadar 5'e 5 yaptık. Zaten göreve geldiğimde 6'da 6 yapmak istediğimizi başkanımıza ve yöneticilerimize söylemiştim. Güzel bir çıkış yaptık, İnşallah bu çıkışımızı İnönü Üniversitesi maçında da devam ettireceğiz. Futbolcularımız soğuk havaya rağmen iyi çalışıyorlar, galibiyetle dönmek istiyoruz. İnşallah pazar günü kazasız belasız bir şekilde kayıpsız geçerek üst sıralarda olmaya devam ederiz" diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor, İnönü Üniversitesi maçı öncesi BAL Ligi 2. grupta 11 maçta aldığı 23 puanla 4. sırada yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195