Title of a News Article

Karaköprü'ye sürpriz planlıyorlar

.

Karaköprü'ye sürpriz planlıyorlar
banner206
 Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta hafta sonu şampiyonluğun iddialı takımı Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan İnönü Üniversitesispor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor.

Sarı siyahlı takımın antrenörü Murat Kurt yaptığı açıklamada, “Biz çıkıp bize yakışan şekilde mücadele edeceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Tabi Malatya ile Şanlıurfa takımları arasında bir şampiyonluk mücadelesi var. Diğer Urfa takımı burada Yeşilyurt Belediyespor ile oynayacak. Gönül ister ki Malatya şampiyon olsun” dedi.

BAL Ligi’nde sezonun son maçına hazırlanan İnönü Üniversitesispor, sezonu galibiyetle tamamlayabilmeyi hedefliyor. Eksik oyuncusu bulunmayan takım, Cumartesi gününe kadar Malatya’da çalıştıktan sonra, maç günü Şanlıurfa’ya gidecek.

Antrenman öncesi İHA’ya konuşan teknik sorumlu Murat Kurt, Şanlıurfa’da oldukça farklı bir atmosferin kendilerini beklediğini, ancak çıkıp sahada ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını söyledi.

 

“Farklı bir atmosfer bizi bekliyor"

Kurt, çıkıp kendilerine yakışan mücadeleyi ortaya koyacaklarını belirterek, "Biz çıkıp bize yakışan şekilde mücadele edeceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Tabi Malatya ile Şanlıurfa takımları arasında bir şampiyonluk mücadelesi var. Diğer Urfa takımı burada Yeşilyurt Belediyespor ile oynayacak. Gönül ister ki Malatya şampiyon olsun. Futbolcularım belki de ilk kez böyle bir atmosfere çıkacaklar. Oldukça farklı bir atmosfer bizi bekliyor. Ancak biz puan yada puanlar için elimizden geleni yapacağız. Bu maçla birlikte sezonu da tamamlayacağız. Ligi 6. sırada bitirdik. Sezon başında başkanımız Emin Kafkas 36 puan tahmininde bulunmuştu. Şuan 1 maç eksiğimiz olmasına rağmen 36’dayız. Belki bu puanın da üstüne çıkacağız. İlk kez mücadele ettik ve Malatya’yı en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195