Title of a News Article

Karaköprü’de moraller yerinde

.

BAL Ligi 2. grupta zirvedeki rakiplerinden 1920 Maraşspor'u 3-0 farklı mağlup ederek üst üste 8. Galibiyetini alan Karaköprü Belediyespor’da moraller yerinde.

Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta Şanlıurfa’yı temsil eden Karaköprü Belediyespor, zirve yarışını bırakmıyor. 1920 Maraşspor’u 3-0’lık net skorla geçerek 8’de 8 yaparak zirve yarışını sürdüren Karaköprü Belediyespor, gözünü hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Fidanspor maçına dikti.

Karaköprü Belediyespor Başkanı Mehmet Kudat, 3-0 galip geldikleri 1920 Maraşspor maçını değerlendirerek, zorlu bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizerken, "Sezon başından beri hedefimiz şampiyon olarak bitirmekti ve bu hedef doğrultusunda üst üste 8. maçımızı kazandık. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum, inşallah önümüzdeki haftalarda başarımızı sürdürerek devam ederiz. Taraftarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

 

Şahapoğlu: Sezon sonu ipi göğüsleriz

Göreve geldikten sonra takımın başında çıktığı 8. maçını da kazanan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu ise hedeflerine adım adım ilerlediklerini kaydederek, "Şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden birini zorlu bir maçta mağlup ettiğimiz için mutluyuz. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda da galibiyetlerimizi alıp inşallah hedefimiz doğrultusunda sezon sonu ipi göğüsleriz. Desteklerinden dolayı kulüp başkanımıza ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ederiz" dedi.

Karaköprü Belediyespor'un yeni transferi olan ve maçtaki 2. golü kaydeden genç futbolcu Semih Ekmen, hedefleri olan bir takıma geldiğini ve bu doğrultuda mücadele ettiğini belirterek şunları söyledi: "Daha önce bu takım hep şampiyonluk potasından döndü, bu sene de şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. İnşallah bu şekilde devam ederek sezon sonu şampiyon oluruz."


Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2017, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195