Title of a News Article

Karaköprü'de skandal yaratacak olay

ÖZEL HABER

Karaköprü'de skandal yaratacak olay
banner206

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde geçtiğimiz yıl hizmete giren Faruk Çelik Sosyal Tesislerinde bugün U16 müsabakaları vardı, sağlık ekiplerinin görev almadığı tesiste, genç çocukların canını hiçe sayan saha görevlileri, bazı oyuncuların sakatlanmasına rağmen müsabakayı sürdürdü.

Edinilen bilgiye göre, yaşları 16 ve daha küçük olan Türk Telekomspor-Karaköprü Belediyespor oyuncuları bugün, sağlık ekiplerinin olmadığı bir sahada futbol oynadılar. U16 takımlarından Türk Telekomspor, Karaköprü Belediyespor'a karşı mücadelede ediyordu, maçın ortalarında Türk Telekomspor'un kalesini sakatlanınca olanlar oldu.

Kaleci sakatlandı ama müdahale eden olmadı!

Sağlık ekiplerinin olmadığı sahada, deyim yerindeyse isyan sesleri yükseldi. Türk Telekomspor'un hocası Musa Bucak, saha görevlilerine, 'sağlık ekibi yok mu' demesine, 'hayır yok, biz böyle de maç yönetiriz' cevabını alması iplerin kopmasına neden oldu.

Küçük çocuklar saha içerisinde protesto yaptı

Türk Telekomspor takımının Hocası Musa Bucak, genç oyuncularını sahadan çekerek oynamama kararı aldı. Sağlık ekiplerinin olmamasını protesto ederek sahayı terk eden Türk Telekom oyuncuları bu durumdan hiç bir şekilde memnun kalmadıklarını, ifade ettiler.

Bir sağlık ekibinin dahi sahada görev almaması ve genç çocukların canlarının hiçe sayılması istenmedik olaylara yol açabilme ihtimali içten bile değildi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2014, 20:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eyüpspor
Eyüpspor - 9 yıl Önce

böyle bir sorumsuzluk olmaz... karaköprü belediyesinin ve askf nin ayıbıdır bu. yazık harbiden yazık.

SIRADAKİ HABER

banner195