Title of a News Article

Karaköprülü futbolculara test yaptırıldı

Karaköprülü futbolculara test yaptırıldı
banner206

2020 / 2021 Futbol sezonunda TFF misli.com 3. Lig 4. gurupta zirve mücadelesi verecek olan Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyesporlu futbolcular, Teknik adamlar, bazı yöneticiler ile Kulüp çalışanları, Coronavirüs illeti nedeniyle Covid19 testinden geçirildi.

Kulüp Tesislerinde yeniden dezenfekte çalışmaları yaptırarak, futbolcularına kulübe gelmeleri çağrısında bulunan Karbel Karaköprü Belediyespor Yönetim Kurulu, bu seferde futbolcularının Teknik adamlarının, bazı Yöneticilerinin ve Kulüp çalışanlarının da Covid19 testinden geçirilmesi kararı alınarak, Karaköprü Belediyesporlu futbolcular ile Kulüp çalışanları, düzenli olarak futbolcularla birarada bulunan Teknik Heyet ile Kulüp Başkanı ve Yöneticileri de Covid19 testinden geçirildiler.

Bizim için insan sağlığı önceliklidir

Misli.com 3.lig 4. gurupta mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor'da futbolcular, teknik ekip ve personele Covid19 testi yapıldı.

Karaköprü Belediyespor Tesislerini düzenli olarak dezenfekte ettiklerini ve yeni sezon öncesinde de kulüpte yaşayanları Covid19 testinden geçirdiklerini belirten Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “Bu sezon misli.com 3. lig 4. gurupta mücadele edecek olan Şanlıurfa temsilcisi takımımız Karbel Karaköprü Belediyespor'da Pazar günü oynanacak sezonun ilk maçı Silivrispor öncesi futbolcu, teknik ekip ve görevli personele Covid19 testi yaptırdık. Sporcu kardeşlerimiz ve çalışanlarımızla bir arada bulunan bazı Yönetici arkadaşlarımıza da test yaptırmayı ihmal etmedik. Her zaman söylediğimiz gibi, bizim için insan sağlığı önceliklidir. İnşaallah futbolcularımızın ve çalışanlarımızın tamamı temiz çıkar ve yolumuza devam ederiz” dedi.

Bilindiği gibi; Türkiye Futbol Federasyonunun pandemi protokolleri kapsamında her maç öncesi zorunlu olarak Covid19 testi yapılmasını şart koyduğunu hatırlatan Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “Yapılan testin sonuçları kısa süre içinde belli olacak ve olası bir pozitif vaka durumunda pozitif olan kişiler karantinaya alınıp, karşılaşmada görev alamayacak. Test sonucu negatif çıkan futbolcu ve personeller görevlerine devam edecek” diye konuştu.

Karbel Karaköprü Belediyespor, 2020-2021 sezonun ilk haftasında, 20 Eylül Pazar günü kendi sahasında Silivrispor'u ağırlayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195