Title of a News Article

Kerimoğlu: 15 final maçımız kaldı

.

Kerimoğlu: 15 final maçımız kaldı
banner206

 PTT 1. Lig'in 19. haftasında Şanlıurfaspor ile Karşıyaka arasında oynanan maçın ardından her iki takımın teknik direktörü basın açıklaması yaptı.

PTT 1. Lig'in 19. haftasında Şanlıurfaspor, sahasında İzmir ekibi Karşıyaka’yı 1-0 mağlup etti. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, kalan maçların final havasında geçeceğini belirterek, “Öncelikle futbolcularımı tebrik etmek istiyorum çünkü hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Maçın geneline bakacak olursanız Şanlıurfaspor oyuncuları sahada ne yapılması gerektiğini bilen, ne istediğini bilen bir takım görüntüsündeydi. Oyundan kopmayarak müsabaka boyunca mücadele ettiler. Bakıldığında 16 maçlık bir periyot ve biz bunun ilkini kazandık. 15 tane oynayacağımız final maçımız var. Belki bu yolda sıkıntılar da yaşayabiliriz ama bizim hedefimiz bulunduğumu konumdan kurtulmak ve Play-off'u zorlamak. Bizim futbola bakış açımız oynama üzerine kurulu çünkü öyle bir ekip oluşturduk. Bunu karşılığında bazı maçlarda almamız gereken sonuçları alamadık ama hiçbir zaman oyuncularımızı yalnız bırakmadık, hiçbir zaman da sırtımızı dönmedik. Kimse bu çocuklara sırtını dönmesin. Bundan sonraki maçlarda da mentalitemiz hiçbir zaman değişmeyecek. Oynayan bir Şanlıurfaspor, oynayan bir futbol grubu ve bunlara destekleyen bir seyircinin olması gerekiyor. Biz de bunlarla beraber bu aileyi bir araya getirdiğimiz zaman sıkıntıları ortadan kaldıracağız” dedi.

Takımın başında sahada olan fakat basın açıklamasına katılmayan Yusuf Şimşek’in yerine Karşıyaka takımının Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksü açıklamada bulundu. Göksü açıklamasında penaltı kararını veren hakemi eleştirerek, “Öncelikle futbolcu kardeşlerimi tebrik etmek istiyorum. Hakikaten üstün bir mücadele verdiler ama ne hikmetse 87 dakika üstün oynuyorsun, maçın normal neticesi beraberlikti. Yani hakemler hakkında konuşmayalım diyorum ama nasıl bir penaltıdır biz çözemedik ama o çözdü. Biz Karşıyaka camiası olarak büyük bir çınarız. Yolumuza devam edeceğiz. Müsabaka kaybettiğimiz zaman üzülüyoruz ama yolumuza devam edip üzülmeyeceğiz. Daha çok mücadele vermemiz gerekiyor demek ki” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195