Title of a News Article

Kerimoğlu'ndan beraberlik açıklaması

.

Kerimoğlu'ndan beraberlik açıklaması
banner206
Şanlıurfaspor ile Vartaş Elazığspor arasında oynanan ve 1-1 sonuçlanan maçın ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.
Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, kulüp başkanıyla oturup bazı şeyleri konuşacaklarını belirterek, "Maçtan önce arkadaşlarla konuştuğumuzda çok pozisyona gireceğimizi söylemiştik. Bunları yaptık. Çok net gol pozisyonlarımız vardı. Kazanabileceğimiz bir maçtı ama son dakikada rakibin de girdiği pozisyonlar var. Çok zor şartlarda buraya geldik. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Verdikleri onurlu mücadeleden dolayı kendilerini kutluyorum. Çok karakterli bir oyuncu topluluğuna sahibiz ama maalesef bu kent bu takıma sahip çıkmıyor. Açıkça ifade edeyim ki eğer önümüzdeki hafta da bu takıma sahip çıkılmazsa eğer, bir takım şeyler olumsuz olacaktır. Bunu da şimdiden belirtiyorum. Bizler kulüp başkanımızla konuşacağız. Sadece bizlerle, ekibimle bu işler olmaz. Koca bir kentin bu takıma sahip çıkmaması olabilir mi. Bu takım daha ne yapmalı. Harekete geçmeniz için daha ne yapmalı. Eleştiriye gelince hepiniz varsınız. Saha içinde aslanlar gibi mücadele eden bir takıma sahibim ben. Yürekli bir oyuncu topluluğuna sahibim. Biraz da siz bu takıma sahip çıkın. Bizler bugün varız yarın yokuz ama Elazığ her zaman olacaktır” dedi.
ÜZÜLMEZ HAKEME ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Hakemin şapkasını çıkarıp önüne koyması gerektiğini söyleyen Üzülmez, “Biraz da hakem için konuşmak istiyorum. Şu ana kadar benim 5. haftam ama maalesef ilk defa bu kadar olumsuz maç yöneten bir hakem gördüm. Gözümüzün önünde taç çizgisini bir metre geçen bir topu dört hakem göremiyor. O pozisyon döndü, frikik oldu ve gol de olabilirdi. Bizim emeklerimize günah değil mi. Biz de bu takımı bir hafta boyunca bu maça hazırlıyoruz. Bu kadar rahat maç yönetilmez. O pozisyonları izlesinler bakalım. Hata var diyecekler ama bu kadar bariz hata yapılmaz. Bir metre çıkan topu görmeyen hakem, ben burada çok da art niyet aramak istemiyorum ama bu hakem, bizler eleştiriliyoruz ama hakemler de kötü maç yönettiklerinde gerekirse maçlara verilmesin, iyi olanlar gelsin. Kendim için bir şey istemiyorum. Hayatım boyunca dürüstlükten yana oldum ama hakemlerin de şapkalarını önüne koyup oturup nasıl maç yönettiklerini izlesinler. Bu oyuncuların emeklerine yazık etmesinler. Ben kaybedebilirim ama sahada kaybetmeliyim” şeklinde konuştu.

KERİMOĞLU: "KEYİFLİ BİR MAÇ OLDU"
Keyifli bir maç olduğunu ifade eden Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, "İlk dakikadan son dakikaya kadar her iki takımı da tebrik ediyorum. İzleyenler keyifli bir maç olduğunu gördü. Maçın ilk yarısı ile ikinci yarısında yaptığımız doğru şeyler var. İkinci yarı rakibin sahasında daha fazla oynama düşüncesi olan ve akabinde golü bulan bir takımımız vardı. Ben oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum çünkü ikinci yarı muhteşem bir performans, mücadele örneği, oynama isteği oldu ve bundan sonra da olmaya devam edecek. İki takım da birer puan paylaştı" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2015, 23:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat kara
murat kara - 8 yıl Önce

tabi tugay kerimoğlu sana hava hoş parayı indirdin cebine urfa çokta umurunda içi yanan 45 yıldır başarı özlemi ile avunup duran garip urfa taraftarı böyle gelmiş böyle gidecek korkarım valla yokmu çaresi dostlar....

SIRADAKİ HABER

banner195