Title of a News Article

Kerimoğlu: Pes etmeyen bir insanım

.

Kerimoğlu: Pes etmeyen bir insanım
banner206

 PTT 1. Lig'in 14. haftasında sahasında Şanlıurfaspor’u konuk eden Kardemir Karabükspor, rakibini 1-0 mağlup ederek 26 puanla liderliğini sürdürdü. 

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Baliç, kendileri açısından son derece önemli bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Baliç, “Bu hafta rakiplerimizin bazıları puanda kaybetti, bazıları kazandı. Bizim mutlaka bu şampiyonluk yolunda bugün kazanmamız gerekiyordu. Bunu başardık. Maça baktığımız zaman ilk 45 dakika müthiş bir futbol oynadık. Sağdan, soldan, ortadan, blok halinde oynadık. Rakibe hemen hemen hiç pozisyon bile bırakmadan ilk 45 dakikayı golle süsledik ve böyle bitirdik. İkinci yarıya da aslında güzel başladık. İkinci yarının son 30 dakikasında belki biraz üzerimizde panik ve tedirginlik vardı. Ama, bu gayet doğal. Sonuçta karşımızda da iyi bir takım var. Biz bugün daha çok isteyen ve daha çok inanarak takım olarak müthiş bir mücadele verdik. Tabi ki zaman zaman hatalarımız oldu. Ama bu 3 puan bizim için çok önemliydi. Taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Bugün bizi desteklediler. Biz bu yolda ilerliyoruz inşallah çok daha da iyi olacağız. Bu maçı unutup önümüzdeki hafta Elazığspor'la çok önemli bir maçımız var. Bir final maçı daha doğrusu her maçımız final maçı ama bu çok önemli bir maç. İnşallah havada iyi olur bizde bu maça da 3 puan için gideceğiz, amacımız bu” dedi.

“TRANSFER YAPACAĞIZ”
Devre arasına transfer yapılıp yapılmayacağı konusundaki bir soruya ise Baliç, “Futbolcuların bizim ne istediğimizi çok kısa zamanda çözdüler. Bizim her zaman isteğimiz blok halinde oynamamız oyun disiplininden asla kopmamamız. Bunlarda onu çok iyi uyguluyorlar ve mücadele gerçekten çok iyi. Biz gelmeden önce pozisyonlarda zorluklar yaşıyoruz, özellikle çoğalmada sıkıntılarımız vardı, bekler oyuna katılmıyordu. Şuanda baktığınızda kompakt bir oyun oynuyoruz. Her yerden saldırıyoruz bu çok önemli. Mutlaka bir takviye yapacağız inşallah devre arası. İstatistiğe baktığımız zaman bizim gol bölgesinde biraz sıkıntımız var. Az gol atmışız, az gol de yemişiz. Bunu inşallah devre arasında bir golcü almayı düşünüyoruz. Ama tabi burada da yanlış yapmamamız lazım. Sadece transfer yapmak için yapmayacağız. Burada çok iyi bir oyuncu almamız gerekiyor. Bütün oyunculardan çok memnunum. Böyle futbolcularla çalıştığım için mutluyum ve hepsi yüzde yüz mücadele veriyor” diye konuştu.

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ise yaptığı açıklamada Karabükspor’u tebrik ederek, “Yakaladığımız 2-3 tane pozisyonumuz ve Karabük’ün bulduğu gole devre arasına girdik. 2. yarı oyunu daha fazla forse ederek rakip sahada oynama düşüncesi ile futbol mantalitemizi geldiğimizden beri bu düzen üzerine kurduk. Oyuncularımın performansından memnunum. Hiçbir zaman pes etmeyen bir insanım ve savaşmayı tercih etmişimdir. Hatalarımızı ligin devre arasında tek tek anlatarak çözeceğiz. Karabükspor’u tekrar galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2015, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195