Title of a News Article

Kılıç’tan flaş açıklamalar...

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, 2 takviye daha yaparak, transfer defterini kapatacaklarını söyledi.

Kılıç’tan flaş açıklamalar...
banner206

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor’un Teknik Direktörü Gürses Kılıç, kulüpo tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Takım hakkında değerlendirmelerde bulunan Kılıç, yeni sezonda da şampiyonluk için mücadele edeceklerinin mesajını verdi.

KILIÇ: “UYUM SIKINTIMIZ VAR”

Kılıç, yaptığı açıklamada, “Bolu’daki ilk etap kampına 14 futbolcuyla başladık, 16, 17 ve 18 futbolcu grubuyla çalışmalarımızı bitirdik. İkinci etaba yaklaşık 20 oyuncuyla başladık. Taktiksel çalışmalara ağırlık verdik. Hazırlık maçları da yaptık. Kampı yeni gelen oyuncularla tamamladık. Saha içi uyumda biraz sıkıntımız var. Çünkü biz hala dün itibariyle transfer yaptık, eksiklerimiz vardı. Bu uyum sürecini hızlı geçmek istiyoruz. Çünkü bu zaman alabilir. Bunu zihinsel antrenmanlarla, konuşmalarla atlamaya çalışıyoruz” dedi.  

Ligin ilk haftasında Ankara Demirspor ile oynayacaklarını belirten Kılıç, bu maçı kazanıp sezona güzel bir başlangıç yapmak istediklerini kaydetti.

ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇAĞRI

Kılıç, takımı kurarken belli hedefler doğrultusunda kurduklarına da dikkat çekerek, şunları konuştu:

“Oyunculara baktığınız zaman hedefe ulaşabilecek oyuncular. Ondan yana şüphemiz yok ama şampiyonluk sözü bir bütündür, sadece takıma, teknik heyete veya yönetime indirgeyemezsiniz. Şampiyonluğu yaşayabilmeniz için takım, teknik heyet, yönetim, taraftar, basın, şehrin ileri gelenleri gerçekten bunu istiyor mu, istemiyor mu? Bu sepetin içerisinde herkes var mı yok mu? Bunlar varsa bu şehirle kimse baş gelemez. Biz şehir olarak onlarla mücadele edersek çok rahatlıkla hepsini geçeriz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195