Title of a News Article

Kırmızı iddialı konuştu

Kırmızı iddialı konuştu
banner206

Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı, devre arasında yapılacak transferlerle ikinci devrede ilk 2’ye kalıp Süper Lig’e çıkacaklarını söyledi.

PTT 1. Lig’in ilk yarısını 27 puanla 5. Sırada tamamlayan Şanlıurfaspor’da gözler yapılacak transferlere çevrildi. Şanlıurfaspor Yönetimi, teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürecek. İlk yarıda verim alamadığı birkaç futbolcuyla yollarını ayırması beklenen Sarı-Yeşillilerin, en az 4-5 takviye yapacağı belirtiliyor.

Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı, ilk yarıyı değerlendirerek, “İlk yarıyı 5. Sırada bitirdik. Bizim hedefimiz lider olabilmekti ama gol yollarında yaşadığımız sıkıntılardan dolayı bunu gerçekleştiremedik. İnşallah ikinci devrede ilk iki sıraya girmeyi başaracağız” dedi.

Transfer çalışmalarının Teknik Direktör Cihat Arslan’ın raporu doğrultusunda gerçekleşeceğini dile getiren Kırmızı, “Yapacağımız nokta transferlerle ikinci yarıda hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bunun için yönetim kurulu arkadaşlarımız ve teknik heyetimizle yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Sezonu belirlediğimiz hedefte bitirebilmek için deyim yerindeyse gecemizi gündüzümüze katıyoruz” diye ifade etti.

Kırmızı, Şanlıurfaspor’un bu sezon Süper Lig hasretine son vermek istediğini belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Bunun için başta taraftarlarımız olmak üzere tüm herkesten üzerine düşen görevi yerine getirmesini bekliyoruz. Taraftarlarımızın her maçta bizi yalnız bırakmamalarını ve centilmen bir şekilde takımlarını desteklemelerini bekliyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile iyi sonuçlar alıp hedefimize ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195