Title of a News Article

Kızıl Kardeşlerden Jest...

Şanlıurfalı olan Gaziantepspor kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, bir kez daha Şanlıurfaspor camiasına katkıda bulundu. Kızıl, kulüp Başkanı olduğu süre boyunca her sezon Şanlıurfaspora futbolcu verdi.

Kızıl Kardeşlerden Jest...
banner206

 Şanlıurfaspor Kulübü, Elazığspor maçının Gaziantep Kamil Ocak stadında oynanması için stadı açan Gaziantepspor kulübüne teşekkür etti.

Gaziantepspor  yönetimi yoğun maç trafiğine rağmen Şanlıurfaspora büyük bir jest yaptı. Urfalı olan Gaziantepspor kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve ikinci Başkan Mustafa Kızıl'ın Şanlıurfaspora bu sezon öncesi yaptıkları transfer katkılarının yanı sıra  kendilerine ait olan stadyumu Şanlıurfaspor vermeleri spor kamuoyu tarafından takdirle karşıladı. Gaziantepspor kulübünün Şanlıurfa-Elazığspor maçınıkendi sahalarında oynamasına evet demeleri en çok taraftarları sevindirdi. 
Şanlıurfa'da bulunan tüm taraftar dernekleri Gaziantepspor kulüb  Başkanı İbrahim Kızıl ve yönetimine  teşekkür ettiler. 

Kulüp adına açıklama yapan İcra kurulu başkanı ve Futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, “GAP Arena stadında yaşanan çim sıkıntısı ile birlikte maçlarımızı Şanlıurfa dışında oynuyoruz. Adanaspor maçını Elazığ’da oynadık. PTT 1. Ligin 3. Haftasında konuk edeceğimiz Elazığspor maçı içinse günlerdir girişimlerimizi sürdürdük. Son görüşmemizde Gaziantepspor kulübünden olumlu cevap aldık. Elazığspor karşılaşmasını Gaziantep Kamil Ocak stadında oynayacağız. Kulübümüze stadı tahsis eden Gaziantepspor kulüp başkanı Sayın İbrahim Kızıl başkanlığındaki Gaziantepspor kulübüne sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Hazırlık maçında da bizlere gösterilen misafirperverlikten sonra Stat olarakta Şanlıurfasporumuzu yalnız bırakmayan komşu Gaziantepspor kulübüne Şanlıurfaspor kulübü olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Öte yandan Şanlıurfaspor basın sözcüsü Nabi Kırmızı ise,  'Komşu komşunun külüne muhtaçtır' sözü bir kez daha kanıtlanmıştır, açıklamasında bulundu. Kırmızı, Gaziantepspor yönetimi kendilerinin yoğun maç trafiği, ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediyesporun oynadığı Kamil Ocak stadyumunu bizlere tahsis etmeleri, idman için tesislerini verecek olmaları büyük bir jesttir. Bizler Şanlıurfaspor camiası olan Gaziantepspor yönetimine şükran borçluyuz' dedi. 

Şanlıurfaspor AS Başkanı ve Kulüp sözcüsü Nabi Kırmızı, Şanlıurfa GAP Arena stadında sezon başından bu yana yaşanan zemin sıkıntısının maçlarını oynamaya engel olduğunu anımsatırken, “Bu süreçte bize kapılarını açan Gaziantepspor kulübüne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Anadolu’da çok güzel bir Atasözü var! ‘Komşu Komşu’nun külüne muhtaçtır’. İki komşu şehir olarak mutlaka her türlü faaliyetlerde birbirimize yardımcı olmak zorundayız. Gaziantepspor’da çok yoğun maç trafiği içerisinde Şanlıurfaspor’a stadını açarak komşuluğunu göstermiştir. Bizlerde Şanlıurfaspor kulübü olarak gereğini yapacağız. 21 Eylül 2014 Pazar günü kendi sahamızda oynamamız gereken Elazığspor karşılaşmasnı Gaziantep Kamil Ocak stadında oynayacağız. Bu konuda desteklerinden ve misafirperverliklerinden dolayı Gaziantepspor kulüp başkanı sayın İbrahim Kızıl başkanlığındaki Gaziantespor camiasına, Şanlıurfalılar olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2014, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195