Title of a News Article

Kudat: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık

.

Kudat: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
banner206
 Adıyaman 1954 Spor'u 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda büyük adım atan Karaköprü Belediyespor'un Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ve bu nedenle sevinçli olduklarını söyledi.

Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu sahasında ağırladığı lider Adıyaman 1954 Spor'u 2-0 yenerek, 1 maç eksiği ile liderin 3 puan gerisinde yer aldı. 10 Maç üst üste kazanarak şampiyonlukta iddialı bir konuma gelen Kırmızı-Siyahlılar, ligin 19. Haftasında deplasmanda oynayacağı Araban Belediyespor maçını düşünmeye başladı. Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu yönetiminde Araban maçına hazırlanan Karaköprü, bu maçı da kayıpsız atlatmayı planlıyor.

Adıyaman ile oynadıkları maçı değerlendiren Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını sezon başında hedefledikleri şampiyonluğa adım adım yaklaştıklarını söyledi.

Başkan Kudat, Adıyaman ile oynadıkları zorlu karşılaşmada 90 dakika boyunca hiç susmayan binlerce taraftara da teşekkür etti.

 

“Araban maçını da kazanmak istiyoruz”

Kudat, hafta sonu Araban Belediyespor ile karşı karşıya geleceklerini de vurgulayarak, “Bu maçta da hedefimiz 3 puan olacak. Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz. Araban maçından da galibiyetle ayrılacağımızı arzuluyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195